FK PŘÍBRAM
13.06.2018
Nadstavba U15, 1. kolo
0:2
Ústí n. L. vs. Příbram
Branky: 10. Huňa, 53. Deml
Rozhodčí: Teuber - Kycl, Plzák
Diváci: 150
Příbram: Harásek - Havlík, Sýbek, Čížek, Dražan - Deml, Kindlman (36’ Hevessy), Huňa - Krym (52’ Forejt), Plesl, Jurice (36’ Krejčí, 65’ Šimůnek)

Vstup do baráže se U15 vydařil

Tomáš Větrovský

Mužstvo vedené Vladimírem Klenzem bojuje o setrvání v nejvyšší žákovské soutěži.
V neděli se naši žáci U14 utkali v prvním barážovém utkání s celkem FK Ústí nad Labem. Utkání se hrálo na krásně připraveném hřišti nedaleko Ústí. Domácí celek se nás v úvodu snažil zatlačit. My jsme se ovšem brzy dostali do své hry a již v 10. minutě jsme se díky Pleslovi, který získal míč, a následně připravil gólovou přihrávku pro Huňu, který míč uklidil do sítě, dostali do vedení. Během první půle jsme měli ještě několik zajímavých příležitostí k vstřelení gólu. Bohužel jsme je však nevyužili, a tak i po skvělém zákroku Haráska skončila první půle 1:0 pro náš tým. Do druhé půle jsme šli se stejným cílem. Být dominantní, vstřelit další branky a branku nedostat. Hned však v 36. minutě měli domácí obrovskou šanci k vyrovnání. Na štěstí pro nás se tak nestalo. Naši fotbalisté během druhé půle měli několik velice zajímavých příležitostí. Chytla se však jen jedna, kdy Plesl rozehrál autové vhazování na Demla a ten střelou k tyči vstřelil gól na 2:0 pro nás. Trenér Vladimír Klenz: "Utkání se hrálo ve velmi vysokém tempu a my jsme za výsledek šťastní. Snad se nám ve středu povede v domácí odvetě stejně a soutěž udržíme. Kluci si to za svůj přístup a za svoji hru velice zaslouží."
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School