FK PŘÍBRAM
13.06.2018
Nadstavba U15, 1. kolo
0:2
Ústí n. L. vs. Příbram
Branky: 10. Huňa, 53. Deml
Rozhodčí: Teuber - Kycl, Plzák
Diváci: 150
Příbram: Harásek - Havlík, Sýbek, Čížek, Dražan - Deml, Kindlman (36’ Hevessy), Huňa - Krym (52’ Forejt), Plesl, Jurice (36’ Krejčí, 65’ Šimůnek)

Vstup do baráže se U15 vydařil

Tomáš Větrovský

Mužstvo vedené Vladimírem Klenzem bojuje o setrvání v nejvyšší žákovské soutěži.
V neděli se naši žáci U14 utkali v prvním barážovém utkání s celkem FK Ústí nad Labem. Utkání se hrálo na krásně připraveném hřišti nedaleko Ústí. Domácí celek se nás v úvodu snažil zatlačit. My jsme se ovšem brzy dostali do své hry a již v 10. minutě jsme se díky Pleslovi, který získal míč, a následně připravil gólovou přihrávku pro Huňu, který míč uklidil do sítě, dostali do vedení. Během první půle jsme měli ještě několik zajímavých příležitostí k vstřelení gólu. Bohužel jsme je však nevyužili, a tak i po skvělém zákroku Haráska skončila první půle 1:0 pro náš tým. Do druhé půle jsme šli se stejným cílem. Být dominantní, vstřelit další branky a branku nedostat. Hned však v 36. minutě měli domácí obrovskou šanci k vyrovnání. Na štěstí pro nás se tak nestalo. Naši fotbalisté během druhé půle měli několik velice zajímavých příležitostí. Chytla se však jen jedna, kdy Plesl rozehrál autové vhazování na Demla a ten střelou k tyči vstřelil gól na 2:0 pro nás. Trenér Vladimír Klenz: "Utkání se hrálo ve velmi vysokém tempu a my jsme za výsledek šťastní. Snad se nám ve středu povede v domácí odvetě stejně a soutěž udržíme. Kluci si to za svůj přístup a za svoji hru velice zaslouží."
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School