FK PŘÍBRAM
11.08.2018
FORTUNA:LIGA, 4. kolo
4:0
Příbram vs. Dukla Praha
Online
Branky: 53. Skácel, 55. Slepička, 78. Matoušek, 79. Fantiš
Žluté karty: Bezpalec
Rozhodčí: Houdek - Blažej, Kubr
Diváci: 4156
Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel – Květ, Kilián – Hlúpik (80. Soldát), Matoušek, Rezek (67. Fantiš) – Slepička (68. Keita).
Dukla Praha: Rada – Podaný, Bezpalec, Chlumecký, Milošević – Brandner (67. Holenda), Holík, Ma. Hanousek, Bilovský (67. Doumbia) – Štursa (58. Douděra), Schranz.

Kanonáda ve druhém poločase

Zdeněk Brož

Krásné fotbalové odpoledne si užili fanoušci Příbrami v sobotu při zápase s Duklou. Utkání vygradovalo ve druhé půli čtyřmi brankami do sítě soupěře z kopaček Skácela, Slepičky, Matouška a Fantiše.
Po nevydařeném utkání s Baníkem se vrátil do základní sestavy Miroslav Slepička a proti Dukle, která je bez bodu, čekali diváci ofenzivní manévry. Jenže útočné počínání jsme však viděli v prvních minutách v podání našeho soupeře. Velkou šanci Brandnerovi zablokoval Skácel na poslední chvíli, prudkou ránu Schranze zase musel hasit Milan Švenger v příbramské bráně. To samé se opakovalo i v 11. minutě, kdy opět Brandner zaměstnal našeho brankáře. Náš tým podnikal také útočné akce, dvakrát zakončoval Filip Hlúpik, jednou do rukavic Rady, jednou vysoko nad. Po půlhodině hry jsme kopali jeden z rohových kopů a po něm Slepička výborně na přední tyči tlačil míč do branky, ale proti byl brankář hostů. Po něm zajímavě mířil Matoušek, když kroutil svoji střelu těsně okolo tyčky. Změna stran přinesla konečně gólovou radost. V 53. minutě vlétl do šestnáctky Jan Matoušek, nevzdal souboj o míč a jeho pas před branku proměnil kapitán Rudolf Skácel - 1:0. Když podobně připravil mladý talent i druhý gól pro Slepičku, stadión mohl během chvíle jásat podruhé - 2:0. V 68. minutě si chtěl pro sebe utrhnout gólový bonbón Matoušek, ale nastřelil tyčku. V 78. minutě už bylo veseleji. Matoušek obral o skákající míč posledního hráče Dukly, namířil svůj sprint přímo k brance a nechytatelně zakončil - 3:0. Rozebraný tým z Julisky si v další minutě nepohlídal další rychlou kombinaci, ve které hrál prim Roman Květ a jeho krásný pas před branku mohl vklidu zakončit nehlídaný Antonín Fantiš - 4:0. Příbramský stadión tak podruhé v řadě sledoval čtyřgólové představení a navíc je tu první čisté konto pro naši defenzivu i gólmana Švengera.
Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School