FK PŘÍBRAM
01.09.2018
FORTUNA:LIGA, 7. kolo
3:0
Zlín vs. Příbram
Online
Branky: 18. Poznar, 30. Beauguel, 42. Beauguel
Žluté karty: Fantiš (P)
Rozhodčí: Hrubeš – Kubr, Hock
Diváci: 3554
Zlín: Dostál – Bačo, Buchta, Gajič – Matejov, Traoré (84. Džafić), Podio, Jiráček (80. Hronek), Bartošák – Beauguel, Poznar (65. Železník)
Příbram: Švenger – Soldát, Nitrianský, Tregler, Skácel (46. Slepička) – Kilián (73. Průcha), Květ – Hlúpik, Matoušek, Fantiš – Keita (46. Antwi).

Zlín rozhodl utkání do poločasu

Zdeněk Brož

Příbram nezvládla první poločas ve Zlíně a po třech brankách domácího týmu bylo o osudu utkání rozhodnuto již do přestávky.
Do sestavy se po karetním trestu vrátil obránce Tregler a na hrotu se poprvé v základní sestavě objevil Keita. Vstup do utkání měli lepší domácí a příbramská obrana měla s jejich akcemi plné ruce práce. Na první branku si diváci museli počkat pouze necelých 20 minut, kdy si na trestný kop naskočil Poznar a překonal nepřesvědčivě vyběhnutého Švengera. Zlín po úvodní brance nepolevoval v útočné aktivitě a do poločasu se dokázal dvakrát prosadit Beauguel. Nejprve na zadní tyči uklidil do sítě Matejovu přihrávku a těsně před poločasem se po Jiráčkově přiťuknutí skóroval technickou střelou z hranice vápna. Do druhého poločasu se snahou hru oživit provedl Josef Csaplár dvě změny a na trávník poslal Slepičku s Antwim. Ani dvojí střídání však výraznější změnu v průběhu utkání nepřineslo. Domácí si v pohodě hlídali vysoký náskok a naopak mohli po brejkových situacích své vedení několikrát navýšit. V samotném závěru měl náš tým několik možností. Tradiční dalekonosný projektil Romana Květa chytil brankář domácího týmu. V té největší šanci mohl čestný úspěch Příbrami zaznamenat Matoušek, ale svoji šanci zakončil pouze do boční sítě. Příbramský ofenzivní záložník ještě zahrozil střelou zpoza vápna do náruče brankáře a když se ke gólu neprostřilel ani Filip Hlúpik, odjíždí náš tým ze Zlína bez bodů i vstřelené branky.
Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School