FK PŘÍBRAM
22.09.2018
FORTUNA:LIGA, 9. kolo
4:1
Karviná vs. Příbram
Online
Branky: 22. Budínský, 29. Wágner, 53. Nitrianský (vla.), 86. Moravec – 46. Mingazov
Žluté karty: Wágner, Mertelj – Soldát, 14. Skácel, Voltr, Nitrianský
Rozhodčí: Marek – Paták, Polák
Diváci: 2814
Karviná: Berkovec – Čolić, Panák, Janečka, Moravec – Mertelj, Budínský (79. Ramírez) – Ba Loua (72. Guba), Lingr (52. Smrž), Letić – Wágner
Příbram: Švenger – Hlúpik, Nitrianský, Tregler, Skácel (46. Mingazov) – Průcha, Květ, Soldát (70. Pejša), Antwi – Fantiš – Slepička (11. Voltr)

Krutá lekce z produktivity

Jan Vostrý

Nešťastné utkání má za sebou Příbram na půdě Karviné. Přes velké množství příležitostí se góly dařilo střílet domácím a jediná trefa Mingazova na body nestačila.
Trenér Josef Csaplár poslal do utkání stejnou sestavu, která před týdnem zvládla úspěšné utkání s Olomoucí. Příbram sice začala aktivně, ale už v 10. minutě přišla o nejlepšího střelce Miroslava Slepičku. Příbramský střelec si při špatném došlápnutí přivodil zlomeninu v kotníku a čeká ho několika měsíční pauza. Ztráta Slepičky hosty následně hodně otřásla a Karviná toho využila k získání dvoubrankového vedení zásluhou Budínského a Wágnera. Do druhého poločasu přišel místo Skácela Mingazov a po minutě na hřišti si připsal svoji první branku v zelenočerných barvách. Příbram nadále pokračovala v aktivitě a hnala se za vyrovnáním. Další ranou však byla vlastní branka Nitranského, který nešťastně srazil prudký centr ze strany za záda bezmocného Švengera. Hosté se však nevzdávali a dále se tlačili do útoku. Dobrou příležitost měl Hlúpik a Fantišovu střelu srazil nešťastně Voltr mimo. V samotném závěru se domácím povedl rychlý protiútok, který zakončil Moravec krásnou ranou pod břevno a zvýšil na 4:1. Hned vzápětí mohla Příbram znovu snížit, ale ani jeden z pokusů se nepodařilo dostat do branky. Pro Příbram tak utkání skočilo krutou porážkou a navíc ztratila pro konec podzimu Miroslava Slepičku.
Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School