FK PŘÍBRAM
20.10.2018
FORTUNA:LIGA, 12. kolo
0:6
Příbram vs. Jablonec
Online
Branky: 51. 65. pen, 68. Trávník, 37. 73., Považanec, 45. Chramosta
Žluté karty: Trávník, Lischka (J)
Rozhodčí: Ardeleánu - Hrabovský, Ratajová
Diváci: 2618
Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel – Hlúpik, Květ, Průcha (46. Pejša), Rezek – Mingazov (56. Antwi), Fantiš (46. Voltr)
Jablonec: Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek – Trávník, Hübschman (77. Kubista), Považanec – Masopust, Chramosta (66. Ikaunieks), Jovović (68. Acosta)

Debakl na domácím hřišti

Zdeněk Brož

Jablonec si během utkání vytvořil u Litavky náskok, který si hosté kontrolovali a průběžně navyšovali. Pro Příbram to byla druhá nejhorší porážka historie.
Příbramský kouč vrátil do branky opět Milana Švengera a mohl počítat také s návraty Tondy Fantiše a Ruslana Mingazova. Zápas zahájil šancí Jablonec, když byl blízko koncovce Holeš. Typická kombinační hra pak nepustila favorita se severu Čech do hry a brzo také přinesla šance, kterým mohlo domácí publikum tleskat. Ruslan Mingazov nalil krásný míč před branku Filipovi Hlúpikovi, ten však s tutovkou naložil bídně a míč netrefil. Pak se dostal k přímému kopu Roman Květ, jeho dělovka šla bohužel mimo branku. Jablonec dosáhl branky ve 37. minutě a zmrazil pozitivní náladu u Litavky. Masopust obešel na hraně pokutového území několik hráčů a Považanec ve skluzu již stačil zakončit 0:1. Odveta mohla přijít záhy, ale pokus Rezka byl jednou zablokovaný a jednou letěl nad branku. Ve 42. minutě dostal do brejku míč Rezek, ale vybíhající brankář Hrubý stačil být u míče o setinku dřív a šanci na vyrovnání zastavil. Po vypršení základní hrací doby kopali hosté ještě jeden přímý kop a z centrovaného míče se hlavou do Švengerovy branky trefil Chramosta. To byl velký pech do šatny - 0:2. Dvojité střídání do druhého poločasu, kdy šli do hry Pejša a Voltr mělo zvrátit stav na hřišti. Jenže v 51. minutě napřáhnul za vápnem Trávník a rozdíl byl už tříbrankový. Hra našeho týmu v těchto chvílích nepřinášela nové šance, ale spíš nepřesnosti. A když už jsme dosáhli branky po vtipné kombinaci, tak byl odmávaný ofsajd. V 65. minutě se dostal k pokutovému kopu opět hostující tým a ten bezpečně proměnil Trávník - 0:4. Ten samý hráč pak po rychlé kombinaci vstřelil hattrick brankou na 0:5 a šestý gól v 71. minutě dal Považanec.
Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School