FK PŘÍBRAM
27.10.2018
FORTUNA:LIGA, 13. kolo
5:0
Opava vs. Příbram
Online
Branky: 3. Zapalač, 23. Kayamba, 49. Zavadil, 84. Průcha (vla.), 90. Juřena
Žluté karty: Kodr, Průcha, Antwi, Nitrianský, Tregler
Rozhodčí: Julínek – Moláček, Podaný
Diváci: 4066
Opava: Šrom – Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek – Kayamba, Zavadil, Jursa (81. Jan Řezníček), Zapalač (77. Janetzký) – Kuzmanović, Smola (87. Juřena).
Příbram: Švenger – Nitrianský, Květ (80. Pejša), Průcha, Mingazov (54. Kilián) – Skácel, Fantiš, Tregler, Kodr – Hlúpik, Voltr (54. Antwi).

Další vysoká porážka přišla ve Slezsku

Zdeněk Brož

Brankový příděl v posledních zápasech se nepodařilo zastavit ani v Opavě a ze Slezska si odvážíme prohru 0:5.
Dvě změny po vysoké domácí porážce udělal trenér Josef Csaplár před utkáním s SFC Opava. Poprvé v sezóně se dostal do hry Marek Kodr a základní sestavu také doplnil Radek Voltr. Všechny plány a záměr však vzaly za své ve třetí minutě, kdy po rychlé akci domácího týmu se Opavané dostali do vedení brankou Zapalače. Tradiční styl hry jsme sice dokázali i s presingem praktikovat, ale jakoby soupeř čekal na naše chyby. Když ve 23. minutě dostal za obranu míč rychlý Kayamba, unikl Skácelovi, obešel Švengera, bylo stav už 2:0. Po půlhodině hry jsme měli šanci ve formě pokutového kopu za faul na Antonína Fantiše. Exekuce se ujal kapitán Rudolf Skácel, jenže míč střelil do pohybu brankáře Šroma. Přestávka měla přinést impuls a uklidnění. Jenže to by neměl kopat ve 48. minutě standardku Zavadil. Tomu se často daří proti Příbrami a i tentokrát vyzrál na obranu a brankáře. Centrovaný míč z jeho kopačky totiž doletěl až do naší brány - 3:0. Náš tým tak musel bojovat s vlastní psychikou o to, aby se neopakoval zápas s Jabloncem. Jenže když v 85. minutě si nešťastně srazil do vlastní branky centrovaný míč Petr Průcha (4:0) a v nastaveném čase Juřenův marný pokus z úhlu tečoval podobně smolně Marek Kodr (5:0), bylo naše výsledkové neštěstí dokonáno. Odvezli jsme si ze slezského území v Opavě, kde se liga hrála po dlouhých 13 letech, vysokou pětigólovou porážku. Všechny síly a naděje zlomit nepříznivou sérii musíme napnout směrem k souboji se Slováckem příští týden.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School