FK PŘÍBRAM
03.11.2018
FORTUNA:LIGA, 14. kolo
0:3
Příbram vs. Slovácko
Online
Branky: 50. Zajíc, 85. Sadílek, 90. Kuchta
Žluté karty: Voltr, Nitrianský, Květ, Kodr, Tregler - Zajíc, Machalík, Trmal
Rozhodčí: Houdek - Morkusch, Hock
Diváci: 1856
Příbram: Kočí – Kodr, Nitrianský (83. Nový), Tregler, Antwi – Hlúpik (74. Keita), Květ, Soldát, Fantiš, Voltr – Pejša (57. Jan Rezek)
Slovácko: Trmal – Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk – Navrátil, Machalík (63. Sadílek), Daníček, Jakub Rezek (46. Kalabiška), Havlík – Zajíc (79. Kuchta)

Ztráta s posledním Slováckem

Zdeněk Brož

Duel se Slováckem dopadl neslavně, když si výhru odvezli hosté po nepovedené druhé půli. Výsledek 0:3 je tak až moc krutý.
Po třech vysokých porážkách udělal trenér Josef Csaplár se svým realizačním týmem několik změn v sestavě. Na lavičce zůstal Rudolf Skácel i Milan Švenger, poprvé se v základu objevil Petr Pejša a změny doznala i naše defenzivní část sestavy. Už v 7. minutě měl dobrou šanci Radek Voltr, když jeho tečovaná střela jen těsně minula branku hostů. V 18. minutě se za obranu řítil Petr Pejša, místo střely volil nahrávku na volného Fantiše, jenže tu stačila obrana zastavit. K míči jsme se i tak dostali, když mohl ještě zakončit Filip Hlúpik a znovu po něm Antonín Fantiš, ale štěstí nám nepřálo a celá akce skončila jen rohovým kopem. Brzo poté se znovu dostal do střelecké pozice Petr Pejša, ale svoji formu z juniorské ligy, kde nastřílel hattrick nepředvedl. Hra se pak často kouskovala kvůli faulům i nepřesnostem v rozehrávce. Ve 42. minutě se dostal k hlavičce Radek Voltr a jeho pokus minul branku jen těsně. Už v nastaveném času první půle předvedl nádherný náběh za obranu Filip Hlúpik, ale z těsné blízkosti ztroskotal na brankářovi hostů. V 65. minutě pálil z přímého kopu Roman Květ, míč však poslal do náruče brankáře. Hosté po změně stran ze své první šance zápasu změnili průběh duelu. Trefil se totiž Zajíc a my jsme museli dotahovat - 0:1. Zbraně jsme nesložili, když pěkně střílel Radek Voltr, ale obě jeho střely vyrazil brankář na rohový kop. V 70. minutě běžel za obranu Rezek, ale poslední obránce zachytil dlouhou nahrávku. Zaskočit obranu se nepovedlo ani dalšímu střídajícímu Keitovi. Z voleje napálil svůj pokus mimo branku. Podobně se vedlo i Nitrianskému, který po rohovém kopu střílel vysoko nad. V 85. minutě využili hosté chyby v naší rozhrávce a rychlé akci se trefil Sadílek - 0:2. V nastaveném čase se nejprve blýsknul brankář hostů, když vyrazil Rezkův přímý kop, jenže poté přidal třetí hřebíček do rakve dnešního neúspěšného zápasu Kuchta - 0:3.
Fotogalerie
Příští zápas
sobota 11.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 28. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Vysočina Jihlava
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
08. 05. 2024
Roman Bednář hodnotí duel s Prostějovem
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School