FK PŘÍBRAM
24.11.2018
FORTUNA:LIGA, 16. kolo
2:2
Bohemians vs. Příbram
Online
Branky: 24. Nečas, 90. Krch – 64. Keita, 82. Voltr
Žluté karty: Dostál, Švec – Tregler, Soldát, Antwi, Kočí
Červené karty: 55. Soldát (P)
Rozhodčí: Pechanec – Kotík, Kožár
Diváci: 3771
Bohemians: Fryšták – Dostál, Krch, Šmíd, Schumacher – F. Hašek, Švec (76. Mašek), M. Hašek, Bartek (68. Vodháněl) – Yusuf, Nečas (68. Záviška)
Příbram: Kočí - Antwi, Tregler, Kodr, Nový - Voltr (82. Nitrianský), Květ (60. Keita), Rezek, Soldát, Katidis (46. Průcha) - Fantiš

Ztracená výhra v závěru

Jan Vostrý

Příbram bez vyloučeného Karla Soldáta dokázala otočit nepříznivý vývoj utkání s Bohemians a až branka v nastavení ji připravila o tři body.
Poprvé v základu bez Milana Nitrianského nastoupili svěřenci Josefa Csaplára po reprezentační přestávce na půdě Boheminas 1905. Úvodní dvacetiminutovka divákům nenabídla příliš vzrušení a hra se odehrávala především ve středu hrací plochy. Ve 25. minutě se domácí dočkali šťastného vedení, když se střela Yusufa odrazila od zad Nečase do protipohybu bezmocného brankáře Kočího. Na druhé straně měl dobrou možnost Květ, ale z trestného kopu trefil pouze domácí zeď. V první desetiminutovce druhého poločasu předvedl dva žluté fauly Karel Soldát a v 55. minutě musel po červené kartě opustit hřiště. Příbram se však v oslabení nevzdala a v 64. minutě se jí povedlo srovnat. Na Rezkův rohový kop si naskočil střídající Ibrahim Keita a svým prvním ligovým gólem vyrovnal na 1:1! Domácí se nadále snažili využit přesilovku, ale udeřilo naopak znovu na druhé straně. Z rychlého brejku se nadvakrát dokázal prosadit Radek Voltr a svojí první příbramskou brankou otočil skóre! O konečné dělbě bodů se rozhodlo ve druhé minutě nastavení. Po rohovém kopu se prosadil Krch a vyrovnal na konečných 2:2.
Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School