FK PŘÍBRAM
07.12.2018
FORTUNA:LIGA, 18. kolo
1:2
Dukla Praha vs. Příbram
Online
Branky: 56. Djuranovič - 69. Rezek, 77. Fantiš
Žluté karty: Breda, Souček, Miloševič, Raspopovič, Djuranovič - Kodr, Keita, Květ
Rozhodčí: Ardeleánu - Hrabovský, Poživil
Diváci: 879
Dukla Praha: Rada - Miloševič, Ďurica, Ostojič, Souček - Bilovský, Raspopovič, Bezpalec, Breda (73. Bezdička), Podaný (79. Brandner) - Djuranovič (88. Krunert)
Příbram: Kočí - Nový, Tregler, Kodr, Antwi - Mingazov (81. Nitrianský), Soldát, Keita, Rezek - Fantiš (90. Skácel), Voltr (63. Květ)

Přesnější koncovka je za tři body

Zdeněk Brož

Příbram zvládla ve druhém poločase otočit zápas na Dukle a díky gólům Jana Rezka a Antonína Fantiše dosáhnout po sedmi utkáních bez výhry znovu na tříbodový zisk
Poslední ofenzivní neúspěchy řešil realizační tým několika změnami v záloze a útoku. Od začátku zápasu dával náš tým jednodznačně najevo, že chce vyhrát. Většinu času se hrálo na polovině domácí Dukly, ale dlouho jsme nedokázali ohrozit branku. Do první dobré šance se tak dostal při standardce Karel Soldát, ke kterému propadnul míč po standardce. Do branky jej ale nepropasíroval. Neujala se ani hlavička, ke které se dostal opět Soldát. Ve 34. minutě posunul míč za se Ibrahim Keita k volnému Fantišovi. Ten měl před sebou už jen brankáře, ale nepropálil jej. Padající míč ještě musel vyhlavičkovat bránící hráč Dukly a ani z této šance jsme se nemohli radovat. Před koncem poločasu musel prokázat své brankářské kvality i Ondřej Kočí, když vyrazil dělovku Djuranoviče. Poslední slovo měl náš tým, když do šance vyslal Ruslana Mingazova, který z úhlu napálil pouze brankáře Radu. Po změně stran začaly padat branky. Nejprve bohužel do té špatné - naší. Djuranovič se za obranou dostal k vypíchnutému míči, nejprve zakončil do tyče, ale stačil míč ještě dorazit do sítě - 1:0. Náš tým musel odpovědět, ale bylo vidět, že vedení soupeře nás výrazně zaskočilo. Dobrou šanci měl Antwi, který trefil prostor, který hlídal brankář domácích. V 69. minutě jsme dostali možnost kopat pokutový kop, za ostrý skluz bránící Dukly ve vápně. Střely se ujal Jan Rezek a zařídil vyrovnání skóre na 1:1! V 77. minutě předvedl výborný výpad k brance Dukly Emmanuel Antwi, poslal přesný pas na zadní tyč k Tondovi Fantišovi a ten těžký míč poslal do branky! Otáčíme na 2:1 z našeho pohledu. Závěr zápasu si hlídáme a Duklu k ničemu nepouštíme. Z Julisky si odvážíme zasloužené body a po sedmi zápasech bez výhry konečně bodujeme za tři!
Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School