FK PŘÍBRAM
17.08.2018
I.Celostátní liga U19, 1. kolo
2:0
Příbram vs. Brno
Branky: 43. Belej, 68. Nezník
Rozhodčí: Fišer – Pastyřík, Mudra
Příbram: Melichar - Benda, Jelínek, Puchmertl, Šíma, Vlček, Nezník, Vavruška (65. Klán), Belej (71. Čížek), Jílek, Janota (85. Mezera)

Mladíci odstartovali vítězstvím

Tomáš Větrovský

Začátek sezony se dorostencům U19 vydařil, v domácím prostředí přemohli fotbalisty Brna.
Naši dorostenci U19 odehráli první mistrovské utkání. Do Příbrami přijel tým Brna. Nečekal nás vůbec jednoduchý soupeř. Brno hrálo minulý rok o titul a kádr mělo velmi kvalitní. Domácí však hráli velmi aktivně a byla vidět velká chuť po vítězství. Odměnou jim byly dvě krásné branky, kdy v prvním poločase krásnou křižnou střelou do šibenice trefil Belej. Ve druhé půli nachytal z lajny lehce vylezlého brankáře Brna Nezník. Příbram zaslouženě vyhrála a zvládla první zápas v nové sezóně. Trenér Daniel Huňa: "Hráči přistoupili k zápasu s velkou chutí. Touha po vítězství byla znát na každém kroku. Pracovali jako jeden tým a to je moc důležité. V zápase se objevovali věci, na kterých pracujeme v tréninku, některé jsme zvládali velmi dobře, v některých věcech je nutné se ještě zlepšit.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School