FK PŘÍBRAM
05.09.2018
MOL Cup, 2. kolo
1:4
Zápy vs. Příbram
Online
Branky: 62. Pávek (pen.) – 29. Tregler, 60. Slepička, 85. Slepička, 89. Fantiš
Žluté karty: Frydrych, Hakl, Novák, Hron, Putz - Průcha, Hlúpik
Rozhodčí: Královec - Pospíšil, Fišer
Zápy: Frydrych – Hakl, Pávek (82. Duben), Růžek, Novák, Hron, Jelínek, Putz (72. Hašek), Eliáš, Svoboda, Jukl (46. Macek)
Příbram: Kočí - Soldát, Nitrianský, Tregler, Antwi - Hlúpik, Kilián (46. Nový), Průcha, Katidis (46. Fantiš), Rezek - Slepička (86. Keita)

Vydřený postup

Jan Vostrý

Zasloužené vítězství proti houževnatému soupeři se pro hostující tým nerodilo lehce a Příbram o svém postupu rozhodla v samotném závěru utkání, kdy odrazila snahy Záp dvěma brankami.

Na těžkém terénu začali lépe domácí a místy zle zatápěli svému ligovému protivníkovi, který měl problémy se přizpůsobit menším rozměrům hrací plochy.

První vážnější šanci měli domácí ve 23. minutě, ale po centru ze strany zakončoval domácí úročník nad branku. Na druhé straně mohl skóre otevřít Slepička, ale domácí dokázali jeho gólovou hlavičku po rohu odvrátit na brankové čáře. První branky se tak diváci dočkali až po půlhodině hry. Na dobře rozehraný trestný kop Rezka si naběhl Jaroslav Tregler a jemnou tečí ho poslal za záda bezmocného brankáře.

Domácí mohli do poločasu vyrovnat, ale i přes několik velmi dobrých příležitostí se jim skórovat nepovedlo.

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu a domácí se snažili o vyrovnání.. V 60. minutě se povedlo Slepičkovi přelstít domácí ofsajdovou lajnu a sám před brankářem zamířil neomylně do sítě. O dvě minuty později zbytečně fauloval ve vápně Antwi a domácí se znovu dostali na dostřel. Příbram však žádné překvapení nedopustila a v poslední desetiminutovce vstřelila domácím do otevřené obrany dvě branky. Zaslouženě tak postupuje do třetího kola.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School