FK PŘÍBRAM
26.09.2018
MOL Cup, 3. kolo
4:1
Příbram vs. Vlašim
Online
Branky: 25. Pejša, 33. Rezek, 45. Mingazov, 79. Voltr – 76. Fortelný
Žluté karty: Piško, Štochl, Selemani
Rozhodčí: Orel - Myška, Arnošt
Příbram: Kočí – Kodr (79. Soldát), Tregler (46. Nitrianský), Antwi (68. Průcha) – Nový, Pejša, Rezek, Kilián, Mingazov, Katidis - Voltr
Vlašim: Beník – Pavlík, Piško (46. Plechatý), Štoch (C), Mizerák – Plachý, Fortelný, Blecha (77. De Paula), Ivanko (77. Badocha) – Dao, Selemani

Pohodový postup do dalšího kola

Jan Vostrý

Příbram bez výraznějších problémů po výhře 4:1 nad druholigovým týmem Vlašimi postoupila přes třetí kolo MOL Cupu. O branky se postarali Pejša, Rezek, Mingazov a Voltr.

Výrazně obměněná sestava nastoupila proti druholigové Vlašimi v MOL Cupu v zápasu třetího kola. Od samého úvodu ukazoval náš tým dominanci zejména v držení míče, kdy v kombinaci mnoha nahrávek nepouštěl náš tým hosty téměř do hry. Skóre zápasu otevřel Petr Pejša, který mohl pohodlně do prázdné branky zakončit akci po nezištné nahrávce od Mingazova.

O pár minut později jsme zahrávali přímý kop. K míči se postavil Jan Rezek a využil prodlouženou zeď pro vstřelení další branky našeho týmu - 2:0 ve 33. minutě. Do konce poločasu jsme měli ještě několik náznaků šancí, nakonec jednu z nich využil Ruslan Mingazov, který napálil míč zblízka do sítě - 3:0.

Po změně stran tempo hry upadlo a na další góly jsme čekali. V dobrých šancích se dvakrát objevil Radek Voltr, ale nepřálo mu štěstí v zakončení. V 76. minutě dokonce hosté snížili na 3:1, když se trefil Fortelný. V 79. minutě se už příbramský útočník trefil, když přesně trefil odkrytou část branky a i on mohl slavit svoji první trefu v příbramském dresu.

Příbram si v MOL Cupu připsala druhou výhru, tentokrát bez většího drama a ve čtvrtém kole na svého soupeře počká po dalším losování.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School