FK PŘÍBRAM
07.11.2018
MOL Cup, 4. kolo
1:2
Příbram vs. Bohemians
Branky: 77. Kodr - 8., 67. Bartek
Žluté karty: Soldát, Fantiš, Antwi
Rozhodčí: Rejžek - Kubr, Fišer
Příbram: Kočí – Nitrianský, Tregler, Kodr, Antwi (83. Nový) - Katidis (46.Květ), Pejša (58. Hlúpik), Rezek, Soldát, Voltr - Fantiš.
Bohemians: Fryšták – Švec, Schumacher, Bartek (90+2. Vodháněl), Záviška, Yusuf (78. Vaníček), Šmíd, Krch, Dostál, Hašek, Mašek (85. Jindřišek).

Jedna branka na postup v poháru nestačila

Zdeněk Brož

Příbramský tým si nespravil chuť po čtyřech ligových porážkách ani v MOL Cupu. V utkání 4. kola jsme prohráli doma s Bohemians 1905 1:2 a z této české soutěže vypadáváme.

Příbram se do pohárového zápasu s Bohemians postavila s dalšími dvěma změnami v sestavě. V základu byl zpátky Jan Rezek a také Georgios Katidis. A úvod zápasu jsme neměli špatný. Prudký rohový kop se snažila zakončit dvojice Radek Voltr a Marek Kodr. Míč bohužel po dvou tečích hlavou skončil mimo branku.

Hosté zahrozili v 8. minutě, když Yusuf využil chvilkové nepozornosti po faulu, který sám způsobil. Za obrannou řadou se dostal k míči, poslal pod sebe na Bartka, který se nemýlil - 0:1. Zelenočerní se i nadále snaží, ale k vidění byla jen střela Rezka, kterou v náruči lapil brankář Fryšták. Typické držení míče a převaha na míči nás však k zakončení neposouvala a tak jsme první poločas zakončili jako prohrávající tým.

Do druhé půle naskočil Roman Květ, který výrazně zvednul ofenzivní aktivitu i přesnost v nahrávkách. Na výraznější šanci však čeká tým i palce držící diváci. Na druhé straně pálí zajímavě z přímého kopu Yusuf a trefuje naštěstí tyč. Přesnější k naší smůle byl o sedm minut později znovu Bartek a přiblížil Klokany k postupu - 0:2.

Když se v 76. minutě řítil na brankář osamocený Filip Hlúpik, vypadalo to velmi slibně, střídajícímu záložníkovi se však nepovedlo přehodit vybíhajícího brankáře. O minutu později už bylo veseleji. Po Květově ráně jsme kopali roh, ze kterého se konečně prosadil hlavou příbramský střelec. Konkrétně to byl Marek Kodr, který vyskočil nejvýše a nedal brankáři šanci - 1:2.

Vyrovnání přes veškerou snahu se našemu celku nepovedlo a tak jsme po dvou vítězných zápasech nad Zápy a Vlašimí vypadli ve 4. kole s Bohemians 1905.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School