FK PŘÍBRAM
04.03.2019
I.Celostátní liga U19, 22. kolo
1:1, 3:1pen
Příbram vs. Jihlava
Online
Branky: 56. Ptáček - 34. Shudeiwa
Žluté karty: Nezník, Puchmertl - Jágrik, Fila, Ritter, Trinh,
Rozhodčí: Kožár - Hocek, Vnuk
Diváci: 50
Příbram: Melichar, Jelínek, Šíma, Puchmertl, Benda, Vlček (46. Obdržal), Belej, Nezník, Jílek (80. Polanský), Čížek (46. Vavruška), Ptáček

Zahozená penalta stála dorost U19 bod

Daniel Huňa

V uvodím utkání jara získal dorost U19 dva body za výhru nad Jihlavou po penaltovém rozstřelu.

Na našich hráčích bylo vidět, že chtějí od začátku zápasu určovat tempo hry a že chtějí uspět. Příbram držela míč, ale nedokázala žádnou ze svých akcí dotáhnout do zdárného konce. Pro domácí to bylo velmi složité, jelikož Jihlava hrála celý zápas v bloku na vlastní polovině a čekala na brejky. Hosté se nakonec dočkali, kdy po levé straně se po chybě bránícího hráče uvolnil levý záložník a nabídl šanci spoluhráči, který dal gól. 

Do druhé půle domácí vstoupili opět velmi aktivně, cpali se do zakončení, ale ne a ne dát gól. Nakonec domácí vstřelil branku po standardní situaci, kdy se prosadil Ptáček. To domácí nakoplo ještě k většímu tlaku. Po krásné akci ve vápně soupeře, byl faulován domácí hráč Belej a kopala se penalta, kterou Jelínek neproměnil. Domácí se už přes Jihlavskou hráz neprosadili a šlo se do penalt, kde vychytal Jihlavské brankář Melichar a Příbram získala dva body.

Trenér Huňa: Naši hráči byli od začátku velmi nervózní. Bylo jasné, že chtějí za každou cenu uspět a získat tři body. Dělali jsme zbytečné a unáhlené chyby před a ve finální fázi a nedokázali se výrazně prosadit. Na druhou stranu je těžké dobývat tým, který je dobře organizovaný a brání na vlastní polovině. Ale i tak jsem přesvědčený, že máme kvalitu a měli bychom takovýto zápas zvládnout a získat plný počet bodů. Věřím, že se dokážeme dobře připravit na dalšího soupeře, kde nás čeká první Brno.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School