FK PŘÍBRAM
26.03.2019
Česká liga žáků U 13 A, 16. kolo
6:4
Příbram vs. Petřín Plzeň
Branky: 9., 74, 76, 85. Krameš, 47. Sandr, 54. Čajko - 4., 71. Macháč, 12. Jílek, 70. Král
Rozhodčí: Karas
Diváci: 50
Příbram: Telenský (Pohan) – Roušar, Krýsl (Špala) – Sandr, Troják (Abrhám), Čajko, Rajl (Havelka) – Krameš

U13 - Utkání plné zvratů

Tomáš Šorna

Žáci U13 dokázali dvakrát otočit nepříznivý stav zápasu a vstoupili do jara vítězně.

Průběh prvního mistrovského zápasu s plzeňským soupeřem byl velice podobný zápasu, který jsme odehráli v podzimní části soutěže na jejich hřišti. Ovšem nyní s úspěšným výsledkovým koncem. Nástup do zápasu nám nevyšel příliš podle představ, kdy jsme v úvodu zápasu nezachytili 2 rychlé protiútoky soupeře a brzy inkasovali. Soupeř se prezentoval jednoduchým fotbalem a to nakopávanými míči na vyspělejší útočné hráče, s čímž máme dlouhodobější problém. I přesto jsme se po prvních 15. minutách hry vzpamatovali a začali jsme kontrolovat hru se snahou o kombinační fotbal. V první třetině jsme stačili pouze korigovat na 1:2 s tím že se začali rodit první nebezpečné situace před soupeřovou brankou. 

Po první pauze se náš týmový výkon zlepšil, počet přesných přihrávek a aktivnější pohyb měl za následek velký počet střel na soupeřovu branku, kde vynikali oba brankáři hostujícího týmu, kteří podali opravdu nadstandardní výkon. Kluky bych chtěl pochválit především za předvedenou hru od 2.třetiny po zbytek zápasu, kdy se dokázali vyrovnat s krátkodobým zakolísáním, a to ve chvíli kdy se soupeř dostal do vedení 4:3. Zápas nevzdali a v posledních 10 minutách dokázali otočit výsledek v náš prospěch. Jsem rád především za kluky, že se jejich snaha projevila i na výsledku a pevně věřím, že jim to pomůže do dalších zápasů. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School