FK PŘÍBRAM
10.03.2019
I.Celostátní liga U19, 16. kolo
2:3
Brno vs. Příbram
Online
Branky: 9. Pazdera, 56. Jurásek - 24., 28. Belej, 89. Obrdžal
Žluté karty: Marek, Sedlák, Jurásek - Melichar, Jelínek, Ptáček
Červené karty: 84. Jurásek (B)
Rozhodčí: Dohnálek – Mikyska, Mayer
Diváci: 80
Příbram: Melichar, Jelínek, Puchmertl, Šíma, Benda, Obdržal, Sirotek (72. Budínský), Belej (90. Gabriel), Jílek (81. Čížek), Janota, Ptáček

Velmi dobrý výkon na hřišti Brna

Daniel Huňa

Dorost U19 si z Brna díky dvěma trefám Františka Beleje a jedné Josefa Obdražla přivezl tři body za výhru 3:2.

Diváci viděli velmi kvalitní utkání. Oba týmy hrály otevřenou partii a chtěly urvat 3 body. Vedení se ujali domácí po rohovém kopu. Dobrý fotbal se hrál na obou stranách, a byla otázka času, kdo přidá další branku v utkání. Ve 24 minutě se z trestného kopu prosadil Belej a hned za čtyři minuty přidal svůj druhý gól po krásné příbramské akci. 

Druhá půle začala stejně, jak se hrálo od začátku zápasu. V 56. minutě po nedorozumění hostů byl faulován domácí hráč v pokutovém území a kopala se penalta, kterou domácí proměnili. V 89. minutě po faulu na Beleje se kopala penalta i na druhé straně, kterou Obdržal proměnil a Příbram si tak odvezla skvělé tři body.

Trenér Huňa: Chci poděkovat hráčům za velmi kvalitní výkon. V prvním jarním utkání, byla na hráčích vidět velká nervozita. Teď jsem ale viděl obrovské odhodlání uspět. A to se také potvrdilo. Věřím, že si stejný elán a chuť udrží do dalších zápasů.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
13. 04. 2024
Jakub Nečas: Kdybychom znali recept na gól, použijeme jej
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School