FK PŘÍBRAM
18.03.2019
ČLD U18, 17. kolo
1:3
Příbram B vs. Benešov
Branky: 77. Vokurka - 5. Kratochvíl, 43. Azilinon, 55. Novák
Žluté karty: Lojín, Zemánek, Polanský - Slanina
Rozhodčí: Machýček - Glogar, Dobrava
Diváci: 40
Příbram B: Smrkovský - Skočdopole (54. Vokurka), Mezera, Lojín, Zemánek (69. Čížek J.), Polanský, Navrátil (75. Vošmik), Vlček, Nezník, Matoušek (60. Vott), Čížek M.

Po 9 výhrách v řadě nás zastavil Benešov

Daniel Huňa

Po nepovedeném utkání skončila dlouhá řada výher.

Příbram U18 začala velmi aktivně, ale nedokázala se prosadit v pokutovém území soupeře. Benešov dobře bránil a čekal na chybu domácích hráčů. Dočkali se už v 5. minutě, kdy po chybě hráčů se dostal na polovině hřiště k odraženému míči hostující hráč a pohotovým zakončením přehodil brankáře. Příbram se nadále tlačila do koncovky, ale ne a ne dát branku. Zápas nakonec skončil 1:3 a po šňůře 9 výher zápas prohráli.

Fotogalerie
Ohlasy trenérů

Naši hráči nepodali dobrý výkon, některé výkony byli velmi špatné. Nejvíce nás trápila finální fáze. Chyběl nám tam větší důraz. 



Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School