FK PŘÍBRAM
05.05.2019
FORTUNA:LIGA, N1
5:1
Slovácko vs. Příbram
Online
Branky: 5., 9., 65. Kalabiška, 18. Janošek, 74. Hofmann - 39. Matoušek
Žluté karty: Rezek, Keita (P)
Rozhodčí: Matějček – J. Moláček, D. Hock
Diváci: 2823
Slovácko: Trmal – Juroška, Hofmann, Šimko, Reinberk – Daníček (76. Sadílek), Janošek – Navrátil (86. Rezek), Havlík, Kalabiška – Hološko (79. Diviš)
Příbram: Kočí – Nitrianský, Tregler, Chaluš (74. Kingue), Antwi (18. Jablonský) – Mingazov, Soldát, Květ, Rezek (56. Keita), Fantiš - Matoušek

Hororový vstup do utkání rozhodl

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Obrovské individuální chyby v defenzivě stály Příbram jakoukoliv naději na bodový zisk v úvodním kole nadstavby.

K historicky prvnímu utkání nadstavbové části nastoupila Příbram i s uzdraveným Antonínem Fantišem na půdě Slovácka, kde chtěla odčinit necelý měsíc starou porážku 0:2.

Start zápasu však nabral hororový scénář. V 5. minutě ve snaze odebrat soupeři míč přihrál Nitrianský přímo do kroku Kalabiškovi, který otevřel skóre utkání. Za další čtyři minuty se po centru znovu prosadil nepokrytý Kalabiška  a zvýšil vedení domácích. Třetí branku mohl vzápětí přidat  Janošek, ale Kočí dokázal jeho pokus vytěsnit na břevno. Domácí hráč si spravil chuť v 17. minutě a uzavřel katastrofální příbramský vstup do utkání.

Po brankově bohatém začátku se hra uklidnila a Příbram dokázala do poločasu snížit zásluhou trefy Jana Matouška, který tečovanou střelou vstřelil svojí letošní sedmou branku.

Do druhého poločasu se hosté snažili nastoupit aktivně, ale znovu je srážely velké individuální chyby v obraně. Ve 49. minutě ještě dokázal ještě Kočí vychytat Navrátila, ale na pokus Kalabišky po chybě Chaluše byl krátký a bývalý příbramský hráč zkompletoval hattrick. Definitivní podobu výsledku pak dal ve 74. po rohovém kopu nikým nehlídaný Hoffman . 

V samotném závěru utkání mohl ještě po standardní situaci snížit Fantiš, ale přes hradbu těl nedokázal dotlačit míč za brankovou čáru.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School