FK PŘÍBRAM
22.06.2019
Příprava A-tým, Turnaj
4:4, 5:4pen
Teplice vs. Příbram
Online
Branky: 3. Žitný, 47. Jindráček, 69. Nazarov, 81. Moulis - 19. Voltr (pen.), 23. Held, 27. Voltr, 56. Vandas
Rozhodčí: Dorušák – Klupák, Krupka
Teplice: Diviš – Kodeš, Žitný, Moulis, Nazarov, Čmovš, Vondrášek (81. Šimeček), Jindráček, Trubač, Mitrano, Náhlovský (46. Hasil)
Příbram: Boháč (46. Kočí) – Cmiljanovič (46. Janota), Šimek, Vandas, Mezera, Jandera, Kilián (65. Ortiz), Průcha, Januška, Held, Voltr (46. Polák)

S Teplicemi byla k vidění divoká přestřelka

Zdeněk Brož

Přípravný zápas se soupeřem z Teplic skončil divokou remízou 4:4. Pikantní je, že Severočechy máme v rozlosování FORTUNA:LIGY hned v prvním kole a tak si oba týmy v tomto utkání to nejlepší pečlivě schovaly.

V druhém utkání sobotního dne šly rychle do vedení Teplice brankou Žitného. Náš tým však stačil zápas během pár minut otočit. V 19. minutě po faulu na Janušku kopal přesně pokutový kop Radek Voltr - 1:1, o čtyři minuty později prodloužil Vandas míč za sebe pro Martina Held, který propálil brankáře a třetí branku ve 27. minutě znovu trefil Voltr, když do branky usměrnil hlavičku Šimka. Aktivní hra našeho týmu soupeře hodně zaskočila a tak vedení bylo zcela zasloužené. 
Po změně stran se skrytou střelou prosadil Jindráček, ale Jiří Januška připravil přesným centrem gólovou hlavičku pro Pavla Vandase - 4:2. Teplice však stačily vyrovnat na 4:4. Výsledek mohl změnit přímý kop Janušky, který napálil ze solidní vzdálenosti do tyče. Do zápasu kromě hráčů z celého širokého kádru zasáhl také na testech působící kolumbijský záložník Joan Ortiz (klub Once Caldas S.A.).
Rozstřel pokutových kopů už na umístění v turnaji nic nezměnil, protože výhru už si i tak odvezla téměř domácí Mladá Boleslav. 

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School