FK PŘÍBRAM
09.11.2019
FORTUNA:LIGA, 16. kolo
0:0
Příbram vs. Opava
Online
Rozhodčí: Rejžek - Blažej, Koval
Diváci: 1827
Příbram: Kočí – Tregler, Kodr, Šimek, Nový – Dramé (46. Soldát) – Zeman, Rezek, Polidar, Alvir (79. Slepička) – Škoda
Opava: Fendrich – Hrabina, Simerský, Žídek, Helebrand – Sus (90+1. Schaffartzik), Řezníček (71. Juřena), Šulc (85. Souček), Zavadil, Mondek – Dedič

Třetí domácí bezbranková remíza

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram na domácím trávníku nedokázala ve čtvrtém utkání v řadě vstřelit branku a s Opavou pouze remizovala 0:0.

Do základní sestavy se po delší době vrátil Jaroslav Tregler, a po střídání v Liberci také Michal Škoda začal opět od začátku utkání. Duel s Opavou měl být pro náš tým veledůležitým a v situace, v jaké se nachází oba celky, bylo jasné, že jde o šest bodů. 

Hned ve třetí minutě si za obranu naběhl Matěj Polidar a v obrovské šanci nastřelil brankáře hostů. Aktivní byli i hosté a několikrát nebezpečně hrozil před Ondřejem Kočím. Ve 14. minutě pálil Sofi Dramé, kterého navnadil gólový zásah z Liberce. Jeho střela šla tentokrát z podobné vzdálenosti těsně vedle. O pár minut zahrozil v dobré šanci Dedič a po něm i Řezníček. Ve 22. minutě se k přímému kopu z nebezpečné vzdálenosti postavil obávaný Zavadil, naštěstí jeho ránu mezi tyče efektně chytil brankář Kočí. Náš gólman se nenechal nechytat ani při obloučku Suse, který musel vyrazit na rohový kop.

V závěru poločasu se opět rozehrála i naše ofenziva. Alvirova rána šla nad branku, Zemanova dělovka také nemířila do brány a po jedné ze standardek se nepodařilo dotlačit míč do branky ani u dvojice Kodr, Šimek. Marek Kodr pak měl další tutovku, ale netrefil branku a přesnost neměla ani Nového střela z dálky. 

Po změně stran se dařilo zakládat rychlé brejky, zakončení však i nadále zůstalo bez štěstěny. Takto dopadla třeba spolupracující dvojice Polidar, Škoda. Nejlepšímu střelci šla hlavička pár centimetrů vedle tyče. Do branky už mířila rána Nového, jenže tu zastavil brankář hostů Fendrich. Jedenáct minut před koncem se diváci dočkali obnoveného návratu Miroslava Slepičky, který nahradil Marko Alvira. Ani přítomnost zkušeného veterána však nepomohla zlomit bezbrankový duel. Poslední příbramská šance, kterou měl na hlavě Marek Kodr pak skončila v rukavicích brankáře. Nastavený čas naopak mohl přinést smrtící úder od hostů. Židek měl obrovskou šanci, který výborně zachránil Ondřej Kočí, když střelu vytáhl za pomoci břevna mimo branku. Získaný bod z duelu s posledním je však dnes zklamáním.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School