FK PŘÍBRAM
23.11.2019
FORTUNA:LIGA, 17. kolo
1:0
Bohemians vs. Příbram
Online
Branky: 88. Krch
Žluté karty: Hronek, Vodháněl - Cmiljanovič, Škoda, Dramé
Rozhodčí: Berka – Šimáček, Ratajová
Diváci: 4487
Bohemians: Le Giang – Bartek, Hůlka, Krch, Podaný – Hronek, Jindřišek, Havel – Vaníček (82. Vacek), Keita (62. Nečas), Vodháněl (90. Köstl)
Příbram: Kočí – Nový (65. Voltr), Kodr, Šimek, Tregler – Alvir, Rezek, Dramé, Cmiljanović – Polidar – Škoda (82. Slepička)

O body jsme přišli v závěru

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram na půdě Bohemians nedokázala proměnit několik velmi dobrých příležitostí a domácí ji v samotném závěru po rohovém kopu potrestali vítěznou brankou.

Příbramský tým čekal po reprezentační pauze důležitý zápas na půdě pražských Bohemians. V základní sestavě nenastoupil Martin Zeman, jeho post v záložní řadě převzal Martin Nový. Právě Nového centr byl předzvěstí první šance našeho týmu. Alvir ani Škoda však nedokázali před brankou zasáhnout. Na opačné straně pálil Vodháněl nad branku Ondřeje Kočího. Při jedné ze standardek domácího celku jsme také měli štěstí, když Krch netrefil před brankou skákající míč. 

Lepší šance pro zelenočerné se naskytla ve 25. minutě. Jaroslav Tregler se dostal k odraženému míči, pálil prudkou ránu na branku. Brankář Le Giang míč nadvakrát chytil už v situaci, kdy jej měl za zády. Brankář Bohemians musel zastavit také střelu Michala Škody a bombu Dramého vytáhnul na rohový kop. Poslední šanci první části hry měl Vodháněl z Bohemians, který poslal míč do rukavic Kočího.

V úvodu durhé části se podařilo trefit Jindřiškovi zajimavou střelu, která orazítkovala tyč naší branky. I tak se postupně náš tým dostal do výborného tempa, jen tak koncovka! V 56. minutě pálil ostře Martin Nový a gólman Le Giang vytáhnul další ze svých výborných zákroků. Po pár minut později posunul Škoda znovu na Martina Nového, ten sám před brankou střelil míč do těla brankáře Bohemians a dorážku na opuštěnou branku bohužel zazdil aktivně hrající Mihailo Cmiljanovič střelou nad břevno. 

Druhý poločas byl rozhodně zajímavý a ukázal hodně fotbalových akcí. Klokani měli před Kočím šanci z kopačky Vaníčka, náš brankář ji chytil. V 72. minutě se po rohovém kopu odrazil míč k Alvirovi, který z halfvoleje střílel nad branku mezi diváky. Chorvatský záložník měl o dvě minuty později šanci k nápravě, ale ještě větší tutovku zastavil Le Giang neuvěřitelně na brankové čáře. A ještě další dvě šance měl náš tým. Soufiane Dramé hlavičkoval z bezprostřední blízkosti do rukavic brankáře a Matěj Polidar svoji gólovou pobídku poslal těsně vedle.
To nejhorší, co se mohlo stát, přišlo v 88. minutě. Z náhodného rohového kopu se prosadil ve vzduchu nehlídaný Krch a hlavičkoval přesně k zadní tyči - 1:0 pro Bohemians. Závěrečných pár minut už nám nepomohlo zvrátit smolný výsledek a po dvou výhrách v roce 2019 jsme do třetice úspěchy nezavršili a v souboji s Klokany jsme odešli poraženi. 

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School