FK PŘÍBRAM
08.12.2019
FORTUNA:LIGA, 19. kolo
2:0
Č. Budějovice vs. Příbram
Online
Branky: 9. Ledecký, 50. Havel
Žluté karty: Ledecký, Sivok - Šimek, Petrák
Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Mokrusch
Diváci: 4114
Č. Budějovice: Drobný – Čolić, Havel, Sivok, Novák – Schranz (85. Táborský), Čavoš – Javorek, Havelka, Mršić (78. Ekpai) – Ledecký (69. Brandner)
Příbram: Kočí – Cmiljanović, Kodr, Tregler, Antwi (46. Zeman) – Petrák, Polidar – Květ (65. Alvir), Rezek, Šimek – Slepička (80. Stuparevič)

Porážka na půdě nováčka

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram znovu nedokázala protrhnout střelecké i bodové trápení a klesla až na samé dno ligové tabulky.

Trenér Roman Nádvorník provedl několik změn v základní sestavě. Přesto úvod zápasu měl náš soupeř a byl hodně raketový. Ve druhé minutě totiž otřel přímý kop o břevno domácí Čolič. Tady ještě při nás stálo štěstí. To kde nám chybí je koncovka. Na opačné straně se totiž dostal k míči Miroslav Slepička, mířil dobře do růžku branky, ale ještě lepší zákrok předvedl zkušený gólman Drobný. V 9. minutě se radoval domácí tým. Rychlou akci Mršiče proměnil v branku na 1:0 Ledecký. Ve zbytku půle byl ovšem aktivnější náš celek, víc než šanci Rezka, kterou na brankové čáře chytil Drobný, jsme však neměli, respektive jsme mezi tři tyče nemířili. Rychlý kontr předvedl ještě Antwi, ale svůj střelecký pokus si nechal zblokovat Sivokem.

Na začátku druhého poločasu ukázal svoji důležitost domácí brankář, když na roh vytáhnul střelu střídajícího Martina Zemana a podobně si poradil i se šancí Romana Květa. Po dvou našich šancích však přišel druhý úder. Centr ze standardky napálil do sítě Havel - 2:0 pro Dynamo. V 57. minutě mohli Budějovičtí zvýšit z penalty, která se kopala po faulu Kočího na Čavoše. Havel napálil míč nad břevno. Naše šance však ve zbytku zápasu nepřicházely, a postupně se hra změnila v křeč. Domácí tým si užíval svoji vítěznou euforii a my ani po vystřídání hráčů v ofenzivě jsme nevytvořili možnost, která by Drobného ohrozila. I v posledním utkání na hřišti soupeře v této části sezóny jsme tedy body nezískali a navíc jsme se propadli až na poslední příčku tabulky FORTUNA:LIGY.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School