FK PŘÍBRAM
14.12.2019
FORTUNA:LIGA, 20. kolo
1:4
Příbram vs. Slovácko
Online
Branky: 59. Petrák – 2. Sadílek, 7. Juroška, 16. Havlík (p), 55. Zajíc
Žluté karty: Kočí, Kodr, Rezek . Reinberk
Rozhodčí: Lerch - Vaňkát, Ratajová
Diváci: 1268
Příbram: Kočí – Tregler, Kodr, Nový, Cmiljanović – Polidar, Petrák, Květ (33. Škoda), Rezek, Zeman (33. Voltr) – Slepička (69. Stuparevič)
Slovácko: Trmal – Reinberk (74. Šimko), Hofmann, Kadlec, Juroška – Kalabiška, Havlík, Sadílek, Navrátil – Hellebrand (68. Krejčí) – Zajíc (78. Dvořák)

Hororový úvod uzavřel podzimní část

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Tragický vstup do utkání přinesl Příbrami další porážku a uzavřel nepovedený ligový podzim.

Příbramský tým chtěl nastoupit do posledního zápasu podzimu s chutí konečně zlomit nepříznivou sérii bez výhry. Duel proti Slovácku však začal jak z hororu. Ve druhé minutě si našel volný míč Sadílek a otevřel skóre zápasu, o pět minut později v podobné situaci neomylně zavěsil Juroška - 0:2. Když se v 15. minutě po faulu Kodra pískala ještě penalta proti našemu týmu, bylo zle. Tu Havlík také proměnil a skóre zápasu bylo už na začátku nehratelné. Ani poté se však herní projev moc nezměnil a našemu týmu chyběla chuť víc zatopit hostům před jejich brankou. Ve 31. minutě tak přišlo dvojí střídaní, skončili Martin Zeman s Romanem Květem, místo nich přišli hru oživit Michal Škoda s Radkem Voltrem.

Přesto ani do přestávky se urodila jediná akce, která by snesla gólové parametry, když se po standardce v poslední minutě mohl prosadit Michal Škoda, kterému sebral míč pozorný brankář hostů. 

Změna hry přišla po přestávce, kombinace se zrychlila a zpřesnila. V 53. minutě měl velkou šanci Radek Voltr, když na zadní tyči zblízka napálil brankáře Trmala. I přes zlepšenou hru však přišel další úder. Rychlý brejk Kalabišky s centrem před naši branku zakončil čtvrtým gólem Slovácka Zajíc. 

V 59. minutě se konečně blýsklo. Rezkova standardka propadla až k Adamu Petrákovi, který napálil míč do sítě - 1:4. Premiérový gól pro dvacetiletého příbramského záložníka! A další rychlá akce následovala záhy, když kombinaci Nového a Škody rozvlnila síť opět, ale tentokrát byl proti praporek pomezního. I dalšího Škodovo zakončení končilo brankou z ofsajdu. V těchto chvílích byl náš tým při chuti. Otevřenou hrou jsme dali šanci hostujícímu Zajícovi v 72. minutě, kterého vychytal Kočí.

Na opačné straně před brankou Slovácka jsme už zaznamenali jen akce Nového a Stupareviče, jenže střely letěly nad branku. 20. předvánoční kolo se tak do srdcí fanoušků Příbrami nezapsalo, když po prohře 1:4 se radovali u Litavky hosté z Uherského Hradiště. 

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School