FK PŘÍBRAM
29.02.2020
FORTUNA:LIGA, 23. kolo
0:0
Příbram vs. M. Boleslav
Online
Žluté karty: Soldát, Pazdera, Kříž - Hubínek, Tataev, Wágner
Rozhodčí: Ginzel - Kubr, Flimmel
Diváci: 1267
Příbram:

Kočí - Pazdera, Tregler, Dramé, Cmiljanovič - Voltr (71. Šašinka), Soldát (90. Kvída), Zorvan (80. Kříž), Rezek, Škoda - Polidar

M. Boleslav:

Šeda – Jakub Klíma (9. Křapka), Tatajev, Pudil, Zelený – Hubínek Janošek – Douděra, Budínský, Ladra (90. Fulnek) – Jiří Klíma (64. Wágner)

Středočeské derby bez vítěze

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Herní převahu se Příbrami nepodařilo proměnit ve vytouženou výhru a naopak díky chycené penaltě musí děkovat brankáři Kočímu za bodový zisk.

Příbramský tým do utkání vedl jako hlavní kouč Petr Čuhel. Ten si musel poradit s několika absencemi kvůli nemocem a lehčím zraněním. A tak se do zápasu dostalo ze zimních posil pouze duo Filip Zorvan a Lukáš Pazdera.
Náš tým začal slibně a ve středočeském derby útočil. Přízemní střelu Matěje Polidara srazili boleslavští na rohový kop. Další šanci, která skončila rohovým kopem měli v závaru Lukáš Pazdera a Michailo Cmiljanovič. Za Mladou Boleslav měl dvě zajímavé možnosti Budínský, naštěstí pro nás nebyly moc přesné a důrazné. Celkově si v tomto utkání velmi dobře počínala obrana, kde dvojice Tregler, Dramé nepouštěla útočící hráče hostů do šancí. 

Po změně stran si náš tým dokázal nacházat při rychlých narážečkách na křídlech záložní řady najít okénka v obraně soupeře, centry však nenacházely ty správné adresáty v zelenočerném. V 56. minutě se dostal za obranu Filip Zorvan a v obtížné pozici měl neůspěšný pokus o přelobování brankáře. O pár minut později si našel cestu do vápna Lukáš Pazdera a v dobré pozici pálil přes houštinu hráčů nad branku. V 64. minutě znovu aktivní Zorvan pálil těsně nad. Zajímavá byla i kombinace Cmiljanoviče se Škodou, ale i ta skončila bez úspěchu. Dobře myšlená nahrávka do tutové situace minula nabíhající hráče. 

Šok přišel v 77. minutě. Sudí odpískal zákrok Pazdera na Wágnera jako penaltový. Pokutový kop Budínského výborně zastavil Ondřej Kočí, který prokázal svoji šikovnost při chytání těchto situací. V lize uspěl totiž již počtvrté a má 50% úspěšnost. Závěr zápasu měl přinést tlak našeho týmu, ale spíše jsme už sledovali marné snažení s výslednou dělbou bodů. Tímto zápasem jsme alespoň zastavili neúspěšnou bilanci 6 porážek v řadě.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School