FK PŘÍBRAM
02.06.2020
FORTUNA:LIGA, 27. kolo
0:1
Příbram vs. Slavia
Online
Branky: 82. Musa
Žluté karty: Hellebrand, Yusuf
Rozhodčí: Pechanec - Hájek, Horák
Diváci: 120
Příbram:

Melichar – Kvída (68. Škoda), Kingue, Dramé, Nový – Antwi (68. Pazdera), Tregler, Soldát (84. Hájek), Zorvan (75. Slepička), Rezek (83. Cmiljanović) – Polidar

Slavia:

Kolář – Coufal, Kúdela, Zima, Bořil – Traoré, Takács (68. Musa) – Masopust (59. Hellebrand), Stanciu (86. Frydrych), Provod – Tecl (86.Yusuf).

Srdnatý výkon proti Slavii na body nestačil

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram dokázala proti vedoucímu týmu ligové soutěže dlouho vzdorovat, ale na body nakonec po trefě v 82. minutě nedosáhla.

Vítězná sestava se nemění. Možná klišé, ovšem realita základní sestavy našeho týmu pro duel proti Sešívaným. Od samého  začátku byl vidět patrný přerod našeho týmu, kdy se bojovalo o míč na každém metru hřiště. A favorit zápasu to neměl vůbec jednoduché. Prostor na kombinaci - nula, počet šancí - minimum. Uvítací střela Provoda tak byla na dlouhou dobu ojedinělá. Dosažená branka hostů z ofsajdu se také napočítala. Ve 25. minutě se dostal náš tým ke standardní situaci, hlavičkující Olivier Kingue vrátil míč před branku, kde se v chumlu míč neodrazil šťastně pro nás a tak zbyla na Jana Rezka pouze složitá rána z voleje, a ta letěla nad branku.

Ve 30. minutě už musel Martin Melichar zasahovat a vytáhl pokus Tecla na roh. Slávistický útočník byl před naším golmanem ještě v závěru prvního poločasu, ale při pozici silně z úhlu trefil našeho devatenáctiletého brankáře s jedničkou na  zádech.

Dalo se čekat, že po přestávce Slavia náš tým zatlačí. Místo toho se dostal do dobré možnosti Karel Soldát, který po přímém kopu hlavičkoval nad branku. V 62. minutě se znovu ukázal Melichar, když lapil pokus Traorého. V té době začala být slávistická družina víc nervózní, a zkoušela naši obranu překonat skoky v šestnáctce. My jsme předvedli několik náznaků rychlých brejků, avšak nás několikrát zradila menší sebejistota i nepřesná nahrávka do finální fáze. Když v 74. minutě trefil z přímého kopu Stanciu břevno, vypadalo to, že je šance zápas přežít bez branky. Ovšem přišla 82. minuta, sporná situace ve vápně a odražený míč se z kopačky Musy zastavil až v síti - 0:1.

Závěrečný tlak se sice našemu týmu docela dařil, ale dál než přes zahuštěnou obranu hostů jsme se vzduchem neprohlavičkovali. Jediná branka tak rozhodla o osudu souboje prvního s posledním ve prospěch favorita.

Fotogalerie
Ohlasy trenérů

https://www.fkpribram.cz/clanek.asp?id=Martin-Melichar-Smolny-gol-po-dobre-odbranenem-zapase-6063



Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School