FK PŘÍBRAM
30.10.2019
ČFL A, 12. kolo
2:3
Domažlice vs. Příbram B
Branky: 68.,72. Mužík - 5.Sunday, 49. Antwi, 87. Polák
Žluté karty: Vůch - Jelínek, Vilotič
Rozhodčí: Urbam - Benedikt, Tupý
Diváci: 386
Příbram B: Melichar - Jelínek, Puchmertl, Mezera, Vilotič - Petrák, Kilián (77. Šíma), Vlček- Janota (73. Belej), Sunday (77. Polák), Antwi (86. Rohlík Adam)

Výhru v Domažlicích trefil v závěru Polák

Petr Janota

Béčko sice neudrželo nadějné vedení o dvě branky, ale o importu tří bodů do Příbrami nakonec rozhodl v závěru střídající Martin Polák.

Úvod zápasu byl hektický, nejdříve vykopával z naší prázdné branky míč Vilotič a na druhé straně vzápětí po přihrávce Kiliána zachoval klid v koncovce Sunday 0:1! Domácí se poté tlačili za vyrovnáním a my celkem dobře zakládali nebezpečné protiútoky. A jelikož oběma celkům chyběl v koncovce klid, skončil poločas naším vítězstvím.

Druhý poločas začal stejně jako první, domácí se tlačili k našemu vápnu a my po ose Sunday - Janota - Antwi skórovali 0:2! Domažlice poté vše vrhli do útoku, vystřídaly 5 hráčů a díky produktivnímu Mužíkovi skóre srovnali 2:2! Zvláště vyrovnávací gól byl z kategorie nádherných. V závěru se k nám přiklonilo nezbytné štěstí a Polák po individuální akci skóroval 2:3! Tohoto vítězství si opravdu moc vážíme!

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School