FK PŘÍBRAM
11.11.2019
ČFL A, 14. kolo
1:1, 3:5pen
Benešov vs. Příbram B
Branky: 47. Vrňák - 63. Belej
Příbram B: Melichar - Jelínek, Puchmertl, Mezera, Vilotič - Petrák, Kilián, Belej - Antwi, Sunday, Janota (79. Polák)

Béčko veze z Benešova dva body

Petr Janota

Nerozhodné utkání na půdě Benešova rozhodovaly penalty, ve kterých jsme konečně dokázali uspět.

Zápas se odehrál za neustálého deště,ale na jinak dobře připraveném hřišti. Obě mužstva se prezentovala velkým nasazením a soubojovým fotbalem. Domácí se snažili prosadit důrazem při standardních situacích, my jsme se snažili dobýt branku domácích spíše po rychlém kombinačním přechodu. Asi největší šancí prvního poločasu byla krásná střela Beleje do břevna.

V úvodu druhého poločasu se domácí dostali do vedení po velké chybě obrany Vrňákem 1:0! Naše zvýšené úsilí vedlo po několika slibných náznacích k vyrovnání, kdy se po centru Sundaye hlavou nemýlil Belej 1:1! Zbytek zápasu už na těžkém terénu sliboval zajímavou koncovku, domácí se dostali do dvou závarů před naší branku, my jsme nastřelili tyč Polákem a míč uklidili obránci z prázdné branky. a jelikož jsme se neprosadili z několika výrazných přečíslení,kdy nám chyběl větší klid v koncovce, čekal nás penaltový rozstřel. Ve čtvrté sérii byl Melichar úspěšný a jelikož naši střelci byli úspěšný,připsali jsme si poprvé v této sezóně plusový bod.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School