FK PŘÍBRAM
18.08.2019
I.Celostátní liga U19, 2. kolo
4:0
Slavia vs. Příbram
Online
Branky: 43. Toula, 72. Bárta, 81. Vokurka (vl), 87. Šubert
Žluté karty: Jurásek (S)
Červené karty: 32. Dolejš (PB)
Rozhodčí: Klíma - Maiello, Andras
Diváci: 110
Příbram: Smrkovský - Kubík, Krotil, Dolejš, Kolář, Švestka, Budínský (76. Dušek), Vokřínek, Gabriel, Polanský (34. Vokurka), Vohradský (64. Vott)

U19 - Utkání rozhodlo vyloučení

Daniel Huňa

Nejstarší dorostenci museli na půdě Slavie hrát téměř dvě třetiny utkání bez vyloučeného Dolejše a domácí dokázali svou přesilu přetavit ve vítězství.

Na zápas se Slavií, jsme se moc těšili. Věděli jsme, že máme na to, abychom tento zápas zvládli. A od první minuty bylo vidět, že to bude velmi dobrý zápas. My jsme nepustili soupeře do žádné šance a naopak jsme měli dvě slibné situace, k tomu abychom se prosadili. Po 30 minutách však bylo po všem. Po souboji za hranicí pokutového území byl faulován domácí hráč Slavie a rozhodčí bez váhání vytáhl červenou kartu. V tu chvíli jsme museli sáhnout do sestavy a začít hrát úplně jinou hru než kterou se chceme prezentovat. Do konce poločasu jsme se snažili neinkasovat, ale to se nám nepovedlo a do šaten se šlo za stavu 1:0. 

Druhý poločas nám v deseti odcházely síly a Slavie přidala další tři branky. Po zápase jsem viděl velké zklamání. Kluci ale makali, až do poslední minuty a získali nové zkušenosti. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School