FK PŘÍBRAM
25.08.2019
I.Celostátní liga U19, 3. kolo
2:2, 4:5pen
Příbram vs. Pardubice
Online
Branky: 52. Švestka, 79. Vokurka – 6. Balog, 12. Boura
Žluté karty: Švestka - Vyhnánek
Rozhodčí: Melichar - Cichra, Malý
Diváci: 90
Příbram: Smrkovský – Vokurka, Hrudka, Vokřínek, Kubík, Polanský (46. Matoušek), Vohradský, Kolář, Krotil, Švestka (77. Čížek), Obdržal

U19 - Navzdory třem břevnům jsme získali jen bod

Zdeněk Brož

S Pardubicemi jsme zápas dotahovali z 0:2. Nakonec jsme získali jen bod za remízu po pokutových kopech.

V pátek odehrál dorost U19 další domácí utkání, kde získali jen bod. Na začátku zápasu udělal domácí hráč obrovskou chybu a nabídl tak hostům vedení 0:1. Než se domácí tým vzpamatoval tak inkasoval po krásné kombinaci Pardubic druhou branku. Do 30. minuty se Příbramští hledali a nedokázali se dostávat do hostující obrany. Pak se hra začala zlepšovat a Příbram si vypracovala tři vyložené příležitosti, při kterých dvakrát nastřelila konstrukci branky a jednu šanci zlikvidoval brankář. 

Do druhé půle nastoupil úplně jiný tým. Příbram začala držet míč, dařili se kombinace a zaslouženě vyrovnala. Zápas nakonec skončil 2:2 a na penalty vyhráli Pardubice.

Trenér Huňa: Škoda začátku zápasu. Když už v 10. minutě prohráváte 0:2, tak vás to srazí na kolena. Hráči se snažili oklepat a zápas otočit. O poločase jsme si něco řekli a kluci ve druhé půli dokázali vstřelit dvě branky. Škoda těch příležitostí, které jsme měli. Je nutné zapracovat na koncovce. Třikrát jsme trefili konstrukci branky a zahodili dobré příležitost. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School