FK PŘÍBRAM
01.09.2019
I.Celostátní liga U19, 4. kolo
0:1
Meteor vs. Příbram
Online
Branky: 32. Vohradský
Žluté karty: Němec, Blažíček, Král, Jarovský, Machytka - Smrkovský
Rozhodčí: Flimmel - Cichra, Heinzel
Diváci: 100

U19 - Výhra na půdě nováčka

Daniel Huňa

Nejstarší dorostenci vyválčili nejtěsnější výhru na půdě nováčka Meteoru Praha.

Od začátku zápasu bylo vidět, že nás nečeká nic jednoduchého. Meteor se prezentuje silovou hrou ze zajištěné obrany. Pro Příbram bylo velmi složité se dostávat do zorganizované obrany. Ale i tak jsme si dokázali vytvořit velmi dobré brankové příležitosti. Dvakrát jsme šli sami na branku Meteoru a vždy jsme zvolili špatné řešení. Až když se dokázal prosadit Vohradský a poločas skončil jedna nula. I ve druhém poločase se dostali hosté do šancí. Ale ani Gabriel, který šel sám na branku, tak ani Švestka, který trefil tyčku, nedokázali vstřelit branku. A tak zápas nakonec skončil 0:1.

Trenér Huňa: Nabádali jsme hráče, aby neřešili poslední tři zápasy Meteoru a už vůbec nepodcenili soupeře. To se nám povedlo, tak na půl. Hráči byli natolik nervózní a chtěli uspět, že jsme nedokázali využít šance, které jsme měli. Na druhou stránku jsem moc rád, že jsme neinkasovali a nepustili soupeře do žádné velké příležitosti.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School