FK PŘÍBRAM
26.10.2019
I.Celostátní liga U19, 12. kolo
2:5
Příbram vs. Olomouc
Branky: 31. a 90. Dolejš - 15., 16. a 40. Galus, 6. a 59. Šíp
Žluté karty: Nováček (O.)
Rozhodčí: Hocek – Szikszay, Schořovský
Diváci: 60
Příbram: Smrkovský - Vokurka, Dolejš, Kolář, Dušek, Obdržal, Vokřínek (75. Čížek), Švestka, Budínský (84. Vott), Gabriel, Vohradský (63. Prinsley)

​Olomouc uštědřila lekci v produktivitě staršímu dorostu U19

Daniel Huňa

Příbram nedokázala dohnat manko z úvodu utkání a přišla o svou vítěznou sérii.

Pro přítomné diváky, to byl zřejmě velmi pěkný zápas. Ale pro Příbram se špatným začátkem a koncem. Už po 15 minutách, jsme prohrávali 3:0. Dvě branky jsme jim nabídli sami špatnou rozehrávkou a penaltou po nešťastné ruce domácího hráče. Příbram to ale nepoložilo. Začali být mnohem aktivnější. Dali branku a nadále se cpali do zakončení. Nastřelili dvě tyče a zahodili dvě 100% šance. Olomouc se dostala po delší době ve 40 minutě, do pokutového území, kde domácí hráč fauloval a byl nařízen další pokutový kop, který Olomouc proměnila, 1:4. Druhý poločas Příbram trefila opět tyč a zahodila několik velkých šancí. Ale i Olomouc si dokázala vypracovat brejkové situace a jednu z nich dokázala využít. Po 90 minutách skončil zápas 2:5.

Trenér Huňa: Vstup do zápasu se nám vůbec nepovedl. Soupeři jsme vlastně nabídli všechny čtyři branky. Ať už jednoduchou ztrátou, kdy jsme měli míč pod kontrolu a nepřesnou přihrávkou nabídli soupeři šanci skórovat, tak dvěma penaltami. Na druhou stránku musím ocenit hráče, že se nevzdali a že po celý zápas pracovali a chtěli vše odčinit. Je ale nutné ocenit kvalitu soupeře na všech postech. A zároveň pochválit jejich kvalitní koncovku, ve které nám udělili lekci. Doufám, že jsme si vybrali smůlu, co se týče naší koncovky, v tomto zápase. Tolik šancí, jako v tomto zápase, jsme už dlouho neměli. Na závěr je nutné pochválit nejlepšího hráče zápasu, Jáchym Šíp. Který zařídil všech 5 branek soupeře a ukázal obrovskou individuální kvalitu.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School