FK PŘÍBRAM
14.08.2019
ČLD U18, 1. kolo
4:4, 6:5pen
Petřín Plzeň vs. Příbram B
Branky: Dušek, Hrudka, Čížek, Matoušek
Rozhodčí: Cupl – Křen, Šnajdr
Příbram B: Boudník – Halinský (46. Kudelňák), Vokurka, Kareš (44. Broda), Dušek, Habart, Čížek, Zemánek (88. Plesl), Vott (64. Pech), Hrudka, Matoušek

U18 - Ve druhé půli přišel kolaps

Daniel Tarczal

Dorostu U18 v úvodním utkání nového ročníku na půdě Petřína nestačilo ani čtyřbrankové vedení a nakonec veze pouze bod za remízu.

V prvním zápase nové sezóny jsme prohráli na půdě plzeňského Petřína. Utkání se velmi těžko hodnotí. Po skvělém prvním poločase a průběžném vedení 0-4, jsme v poločase druhém po takřka ostudném výkonu obdrželi čtyři branky a nakonec jsme prohráli po penaltovém rozstřelu.

V průběhu prvního poločasu jsme se prezentovali podobným výkonem jako v generálce a předváděli krásné fotbalové akce a výsledek mohl být ještě výraznější. Již ke konci prvního poločasu jsme začali ztrácet disciplínu a přestali praktikovat od té doby „náš“ herní styl, což vyústilo v branku do šatny a v druhém dějství už se na hřišti z toho, co chceme hrát a co trénujeme, neobjevilo vůbec nic. Doufejme, že tato lekce bude ponaučením do dalších zápasů.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
16. 04. 2024
Jakub Krištofek: Od kluků čekáme válku a boj
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School