FK PŘÍBRAM
14.10.2019
ČLD U18, 10. kolo
6:2
Bohemians vs. Příbram B
Branky: Zemánek, Kudelňák
Rozhodčí: Krejsa – Zelený, Plzák
Příbram B: Matějka – Hošek, Nikl, Dvořák, Dušek – Čížek, Habart, Vott (63. Lisý) – Zemánek, Plesl (30. Halinský), Kudelňák (58. Broda)

U18 - Na půdě lídra jsme nebodovali

David Langer

V desátém kole jsme prohráli 6:2 na hřišti Bohemians Praha.

Výhra domácích byla zasloužená, když potvrdili svou vedoucí pozici v tabulce bez jediné bodové ztráty. Náš výkon bych označil jako zklamání, ale nikoliv z pohledu výsledku, ale především z předvedené hry. Naši hráči měli až příliš velký respekt z fyzicky vyspělejšího soupeře. Namísto kombinace po zemi a rychlejšího přenášení těžiště hry, jsme hráli pomalu a míče vraceli do té samé strany, odkud míč přišel. I častým nevynuceným odkopáváním míče jsme se dostávali do těžko vyhratelných soubojů. Díky těmto faktorům jsme se vůbec nedostali k naší kombinační hře a posledních 20 minut jsme se už ani nedostali k žádnému ohrožení soupeřovi brány.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School