FK PŘÍBRAM
25.08.2019
ČLD U16, 3. kolo
1:3
Příbram B vs. Most - Souš
Branky: 76. Huňa - 18. Havlíček, 54. Hasil, 71. Jurica (vl)
Žluté karty: Tomeš, Hasil (M)
Rozhodčí: Pálek - Karas, sandr

V utkání jsme se museli obejít bez Plesla, který pomohl U18. Proto přišly změny oproti minulému vystoupení v Českých Budějovicích. Kačírek na místě útočníka a na stoperu Čížek a Strolený v brance.

Do utkání vstupujeme aktivně a vytvoříme si několik možností na ohrožení branky (Krym, Kačírek, Včelák), bohužel nejsme důrazní ani dostatečně přesní v koncovce, a branku se nám v prvním poločase nepodaří vstřelit. Naopak mostečtí využijí nedůslednosti v naší obraně a střelou Havlíčka ze střední vzdálenosti se ujímají v 18. minutě vedení 0:1. V prvním poločase máme velké množství zkažených jednoduchých přihrávek ,což ovlivňuje kvalitu naší hry.

Střídající hráči přinesou do hry oživení, ale v 54. minutě už prohráváme 0:2, kdy soupeř využije nedůslednost v pokutovém území a z blízka střílí Hasil. V 71.minutě dosáhne branky domácí Jurica, ale krásnou střelou překoná vlastního brankáře 0:3. Kluci se nevzdají a po krásné individuální akci snižuje Kevin Huňa v 76. minutě 1:3. Pak se na branku soupeře valí jedna útočná akce za druhou a v dobrých střeleckých pozicích se postupně objeví Huňa,Havlík.Forejt. Ani jedna situace už brankou nekončí a odcházíme z domácího utkání poražení.

Kluky lze pochválit za bojovnost až do konce utkání. Je však nutné se zlepšit v herních činnostech.

Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School