FK PŘÍBRAM
01.09.2019
ČLD U16, 4. kolo
4:1
Kladno vs. Příbram B
Branky: 90. Harásek
Příbram B: Strolený - Jurica, Kačírek, Sýbek, Krejčí (58. Kindlmann) - Hevessy - Krym (28. Havlík), Čížek, Šimůnek - Včelák (65. Tilinger), Forejt (65. Harásek)

Utkání se odehrálo za velmi horkého letního dne, které ovlivnilo všechny aktéry utkání. Nám bohužel nevyšel úvod zápasu, kdy jsme inkasovali z jediné střely soupeře na branku v prvním poločase, branku vstřelil v 5. minutě domácí Bartoš 1:0. My jsme měli jedinečnou příležitost vyrovnat Havlíkem, ale ten svůj souboj tváří v tvář s brankářem prohrál. Další šanci na vyrovnání měli Včelák a Forejt, ale v situaci kdy postupovali na jediného obránce vyřešili špatně a byl jim odmáván ofsajd.

Druhý poločas jsme začali o něco aktivněji, ale bez vážnější šance na zakončení. Naopak soupeř šťastně zvýšil na 2:0 Vaňousem v 63.minutě, kdy jím centrovaný míč zapadl za záda Stroleného. Hned o pár minut později chyba na polovině soupeře a špatně vyřešený rychlý protiútok soupeře před pokutovým územím 3:0 střelcem byl Chlumský. My jsme měli opět šanci na korekci, kdy Havlík pěkně prošel podél brankové čáry a přihrál Šimůnkovi, avšak domácí obránce byl proti. Na 4:0 zvýšil po pěkné střele domácí Vaňous, to vše v 72. minutě. My už jen korigujeme Haráskem,který se krásně trefuje po trestném kopu přes zeď 4:1 v závěrečné minutě.

Soupeř nebyl o mnoho lepší, jen v důležitých momentech důraznější,jak ve vlastním, tak i v našem pokutovém území .

Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School