FK PŘÍBRAM
08.09.2019
ČLD U16, 5. kolo
2:1
Příbram B vs. Rokycany
Branky: 50. a 53. Havlík

Nastoupili jsme v netradiční sestavě, ale od začátku působíme fotbalověji než Rokycany. Bohužel první šance v utkání se nám nepodaří proměnit, když obě vypracuje Deml pro Sýbka a Přívozníka. Rokycany využijí zaváhání a špatnou organizaci naší obrany a pohodlně skóruje ve 30.min Karlíček 0:1.My máme ještě šanci na korekci při střele Kryma ,ale hostující brankář v pohodě střelu kryje.

Do druhého poločasu se nám podaří vstoupit aktivněji a po střele Havlíka ze 16 m, kdy využije špatného postavení brankáře v 50.minutě vyrovná 1:1. Za další tři minuty po výborné přihrávce do křídla na křídla odcentruje krásný rohlík Krym a Martin Havlík je opět na správném místě 2:1. Soupeř hrozí hlavně ze standardních situací, kdy využívá výškovou převahu, ale ani jedna situace nekončí brankou. My se snažíme zvýšit na větší brankový rozdíl, ale šance Plesla, Čížka, Kačírka, Přívozníka i Šimůnka zůstávají nevyužity.

Ocenil bych fakt, že kluci nic nevzdali a zápas otočili ve druhém poločase.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School