FK PŘÍBRAM
08.10.2019
ČLD U16, 9. kolo
2:1
Příbram B vs. Motorlet
Branky: 10. Deml, 46. Plesl - 64. Vorlíček
Příbram B: Harásek- Kačírek, Sýbek, Čížek, Krejčí - Jurica, Hevessy (79. Šimůnek), Deml (79. Tilinger), Včelák (71. Krym) -Plesl, Huňa (86. Garlík)

U16 - Dobrý výkon přinesl výhru

Tomáš Nosek

Parádní výkon brankáře Haráska a dvě vstřelené branky přinesly zaslouženou výhru.

Soupeř z Prahy na nás vletěl s velkým elánem a důrazem, takže jsme v úvodních minutách měli velký problém při přechodu do útoku. Nedokázali jsme pracovat dobře a hlavně rychle s míčem. Motorlet se důraznou hrou tlačil do našeho pokutového území, kde ale obrana v čele s výborně chytajícím Haráskem odolala úvodnímu náporu. My proměňujeme hned v 10. minutě první naší šanci v utkání, kdy se do úniku dostane Plesl a přihrávkou vybídne ke skórování Demla, ten vymete šibenici a vedeme 1:0. Motorlet je i nadále nebezpečný a vytvoří si několik brankových příležitostí, které opět likviduje Harásek. Kluci se postupem času přizpůsobují rychlejší a důraznější hře Motorletu a začne se objevovat i lepší kombinace v naší hře.

Druhý poločas začínáme opět brankově. Po 30 sekundách ve druhém poločase Deml rychle rozehrál standardní situaci a poslal Plesla do úniku, který zakončil už jako zkušený mazák podél brankáře 2:0. Motorlet i nadále hraje velmi aktivně a vytváří si tlak, který korunuje v 64. minutě brankou Vorlíčka. My hrajeme také vcelku obstojně a vytváříme si šance . Ale Huňa sám před brankářem mine branku, Plesl místo střely volí přihrávku a Šimůnek ještě teď přemýšlí o tom,j ak je možné netrefit míč 3 metry před prázdnou brankou.

Mužstvo zaslouží pochvalu za vypořádání se s hrou soupeře,který byl velmi dobře připraven. Vyzdvihnout však musím výkon brankáře Martina Haráska, který byl fantastický.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School