FK PŘÍBRAM
14.10.2019
ČLD U16, 10. kolo
5:0
Bohemians vs. Příbram B
Rozhodčí: Krejsa - Zelený, Plzák
Příbram B: Harásek - Jurica (71. Kindelmann), Sýbek, Kačírek, Krejčí -Krym (57. Havlík), Hevessy, Šimůnek (57.Tilinger), Přívozník (71.Garlík) - Včelák, Forejt

U16 - Domácí slavili zaslouženou výhru

Tomáš Nosek

Chybějící útočník Plesl a chyby v obraně přinesly jasný výsledek.

Ještě než utkání začalo objevil se nám velký problém v podobě absence útočníka Plesla, který nastoupil za U18 a musel být z důvodu zranění vystřídán. Absence hrotového útočníka je problém pro každý tým, bohužel to byl i náš případ.

Zápas zahajujeme vcelku obstojně a snaha o vysoký presink je zjevná. Bohemka se nedokáže v úvodu utkání vyrovnat s naší hrou, takže spíše vidíme hru mezi oběma šestnáctkami. Bohužel naše vlastní chyby umožní jít soupeři do vedení, kdy při rohovém kopu nepokryjeme správně nabíhajícího hráče Bergmanna a ten ve 23. minutě dává pohodlně na 1:0. Tentýž hráč vstřelí i druhou branku ve 30. minutě, kdy využije zaváhání v obraně a do prázdné branky zvyšuje na rozdíl dvou branek.

Druhý poločas začne stejnou chybou a opět nepokryjeme hráče při rohovém kopu a Janovský zvyšuje ve 46. minutě na 3:0. Další branku inkasujeme po ztrátě míče na polovině hřiště a rychlé kombinaci Bohemky na 4:0 v 63. minutě střílí Sarkisyan. Při brance na 5:0 nemá tentokrát čistě svědomí brankář Harásek,který v 65.minutě minul centrovaný míč a hráč domácích Peterka hlavou upravuje na konečných 5:0.

Soupeř byl lepší a zaslouženě zvítězil. My se můžeme poučit z chyb a pracovat na jejich nápravě v dalších zápasech.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School