FK PŘÍBRAM
04.11.2019
ČLD U16, 13. kolo
4:1
Příbram B vs. Písek
Branky: 24. Forejt, 35. Kačírek, 39. vlastní, 73.Hevessy - 43. Hřebejk
Příbram B: Harásek - Kindlmann (64. Huňa), Čížek, Kačírek, Krejčí - Krym (74. Tilinger), Šimůnek, Hevessy, Přívozník (70. Deml) -Forejt, Plesl (86. Garlík)

U16 - Velmi dobře zvládnuté derby s Pískem

Tomáš Nosek

Po zklamání na Viktorii Žižkov se U16 představila v domácím prostředí v úplně jiném světle a po výborném kolektivním výkonu porazila nepříjemného soupeře z Písku.

Do zápasu jsme vstoupili opět velmi dobře a soupeři dělala problém naše snaha o vysoký presink. Písek se snažil oplácet stejnou mincí, ale stopeři Kačírek s Čížkem si pokaždé dokázali s atakem soupeře velmi dobře poradit a zakládat i nebezpečné akce.Po jedné takové situaci se dostal do úniku Forejt a ve 24.minutě poslal domácí do vedení 1:0.I hosté se dostali na dostřel branky ,ale vše s přehledem řešil Harásek. Druhou branku vstřelil Kačírek, který byl důrazný po rohu Forejta ve 35.minutě 2:0. Ve 39.minutě si další hřebíček soupeř zatloukl sám, kdy si srazil prudký centr Plesla obránce do branky 3:0. Slabší chvilku si vybral stoper Kačírek ve 43. minutě, kdy neodhadl správně vývoj herní situace a soupeř toho využil ke korekci Hřebejkem na 3:1. 

Ve druhém poločase měla i nadále naše hra dobré parametry a mohli jsme dosáhnout při lepším výběru řešení i na více branek. Branku v 73. minutě vstřelil výborně hrající Hevessy, kdy levou nohou vymetl pavučinku soupeřovy branky 4:1.

Musím kluky pochválit za týmový výkon podpořený kvalitními individuálními výkony většiny hráčů.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School