FK PŘÍBRAM
11.11.2019
ČLD U16, 14. kolo
5:1
Vyšehrad vs. Příbram B
Branky: 24. Coufal, 45. a 58. Zdobnický, 79. Štěpánek, 84. Škop - 18. Kačírek
Příbram B: Strolený - Kindelmann, Čížek (16. Tilinger), Kačírek, Krejčí -Krym, Hevessy, Šimůnek (58.Huňa), Provazník (68. Havlik) - Plesl, Forejt

U16 - Bojovný výkon tentokrát nestačil na Vyšehrad

Tomáš Nosek

V dalším utkání jsme nestačili na Vyšehrad, ale za výkon se rozhodně nemusíme stydět a výsledek je pro U16 až příliš krutý. Stínem utkání je bohužel zranění Čížka (kotník), který je vyřazen až do konce podzimu.

Jak je již tradicí v posledních zápasech naše aktivní hra dělá domácím problémy a zaslouženě v 18. minutě vstřelíme první branku Kačírkem po rohovém kopu Forejta 0:1. Domácí se dostanou k vyrovnání ve 24. minutě po chybě příbramské obrany, která není dostatečně důrazná po rohovém kopu a umožní Coufalovi pohodlně doklepnout míč 1:1. Velkou šanci má Plesl, který tváří v tvář brankáři nedokáže dostat míč za záda brankáře. Hra už směřuje k poločasové remíze, když na polovině hřiště ztratí míč Dapa Šimůnek a po rychlém přechodu k naší šestnáctce domácím vystřelí poločasové vedení Zdobnický 2:1, čisté svědomí u této branky nemá ani gólman Strolený.

Druhý poločas opět ztroskotá na prvním rohovém kopu a opět nedůrazu naší obrany v 59. minutě, kdy nedokážeme míč odkopnout do bezpečí, střelcem je opět Zdobnický 3:1. Máme velkou snahu o docílení branky, ale Forejt není v pokutovém území před prázdnou brankou dostatečně důrazný, kdy mu do šance přihraje Plesl. A tak opět chyba na polovině a zbytečná ztráta míče Kryma umožní jít soupeři do přečíslení dva na jednoho a po dorážce v 79. minutě Štěpánek zvyšuje na 4:1. Poslední branku soupeř docílil po chybném postavení našeho brankáře, ale i po 3 metrovém ofsajdu hráče Škopa 5:1. Vyšehrad navíc neproměnil pokutový kop, který velmi dobře zneškodnil Strolený. Poslední šanci v utkání zazdil Plesl po skvělé přihrávce Huni.

Herně jsme rozhodně nepropadli,ale velký rozdíl byl v důrazu v pokutovém území,kdy jsme důležité situace nevyřešili správně. 

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School