FK PŘÍBRAM
01.09.2019
Česká liga žáků U 15, 4. kolo
0:3
Vyšehrad vs. Příbram
Branky: Huňa, Deml, Lojín
Příbram: Baier – Matouš, Rehák, Štrbo (Cupl), Rail – Šustr – Deml, Huňa – Plot (Macek), Srch – Lojín

Hodnocení trenéra Adama Petrouše: Ve svém druhém mistrovském utkání jsme zamířili na Vyšehrad, který v prvním utkání prohrál na domácím hřišti se Slávii Praha vysoko 0:9. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, ale naši hráči k utkání přistoupili zodpovědně a po celé utkání jsme byli lepším týmem. Vytvořili jsme si spoustu brankových příležitostí a první branku jsme vstřelili po standardní situaci, kdy Huňa našel po centru Lojína a nadvakrát dostal míč za brankovou čáru. Po chvilce přišla krásná akce ze strany, kdy po centru Demla vsítil Huňa.

Druhý poločas jsme kontrolovali hru a po krásné individuální akci vstřelil třetí branku Deml. Kluky musím pochválit za předvedený výkon i vzhledem k velkému horku.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School