FK PŘÍBRAM
01.09.2019
Česká liga žáků U 13 A, 4. kolo
5:1
Příbram vs. SKP Č. Budějovice
Branky: 21. a 40. Čadek, 27. a 63. Němec, 59. Kudelňák - 44. Dvořák
Rozhodčí: Karas
Diváci: 100
Příbram: Schánělec (Karas) - Hevessy, Havelka (Sůra) - Zelenka (Kudelňák), Abrhám (Nikl), Zápotočný (Kindlmann) - Němec, Čadek (Toufar)

U13 - První letošní výhra

Jaroslav Brunclík

Žáci U13 si v úvodním domácím utkání připsali první letošní vítězství.

Hodnocení trenéra Jaroslava Brunclíka: Ve svém druhém mistrovském utkání jsme na domácí půdě přivítali soupeře, se kterým se nám dlouhodobě moc nedaří. Tímto soupeřem je SKP České Budějovice. Toto mužstvo nehraje tolik kombinační fotbal, ale spíše těží z chyb soupeře. My jsme se snažili o naší tradiční hru, výstavbu od zadních řad až po útok. V první třetině jsme poskytli soupeři pár okének v naší obranné hře, ale soupeř toho nevyužil. Naopak my jsme měli pět vyložených šancí, ale ujala se až krásná střela Adamem Čadkem z trestného kopu. Od druhé třetiny jsme soupeře přehrávali více a čekalo se jen na naše branky, které jsme vsítili. Čestnou branku vstřelil také soupeř, kdy jsme špatně vystoupili po naší standardní situaci a soupeř z rychlého protiútoku vstřelil jedinou branku. Po dvou třetinách byl stav 4:1 pro nás. Do poslední třetiny jsem vstupovali s tím, že se pokusíme ještě vsítit nějakou branku. To se nám podařilo už jenom jednou. Po přesné přihrávce ze strany Honzou Abrhámem vsítil poslední branku utkání Lukáš Němec. Tentokrát jsme zaslouženě zvítězili, škoda jen, že ne vyšším rozdílem. Děkuji rodičům i přítomným divákům za atmosféru a jejich podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School