FK PŘÍBRAM
06.10.2019
Česká liga žáků U 13 A, 9. kolo
7:4
Plzeň vs. Příbram
Branky: Kareš, Hájek, Sůra, Havelka
Příbram: Melzoch ( Schánělec ) - Hevessy ( Kudelňák ), Havelka – Němec ( Kindlmann ), Abrhám ( Nikl ), Příhoda – Kareš, Hájek ( Sůra )

U13 - Dobrý výkon na body nestačil

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli na horkou půdu k vedoucímu mužstvu soutěže FC Viktoria Plzeň.

Hodnocení trenéra Jaroslava Brunclíka: Hráli jsme na krásně připraveném trávníku SK Smíchov Plzeň. Věděli jsme, že to bude těžké utkání a to se potvrdilo. Do utkání jsme vstoupili aktivně, snažili jsme se napadat soupeře na jejich polovině, zachytávat případné brejkové situace. Do 15. minuty jsme měli pět střel na branku a tři vyložené brankové příležitosti. Bohužel nás trápí koncovka a žádnou jsme nevyužili. Když už se zdálo, že první třetina zůstane bez branek, tak soupeř podnikl rychlý protiútok, my jsme nezachytili kolmou přihrávku a domácí tak šli do vedení. Nám se hned za dvě minuty povedlo odpovědět dorážkou Honzy Kareše, kdy po levé straně po narážečce pronikl Vojta Havelka a zakončil svůj průnik střelou. 

Do druhé třetiny jsme vstupovali s tím, že budeme pokračovat v naší hře a pokusíme se přidat nějaké branky. Na patnáct minut jsme soupeře zamkli v jejich obranném pásmu a nepustili za půlku. Bohužel v té době jsme vstřelili pouze jednu branku a šli tak do vedení. K naší smůle, kdy jsme opravdu hráli dobře, tak jsme přišli na středu hřiště o míč, kdy pan rozhodčí usoudil, že nešlo o faul na Honzu Abrháma. Soupeř se tím dostal do přečíslení 3:2 a chladnokrevně vyrovnal na 2:2. To soupeře nakoplo a hned vzápětí zaspal náš brankář Adam Schánělec a soupeř už vedl 3:2. Dnes to nebyl Adama den a doufám, že se z toho poučí a příště bude opět dobře připraven. 

Do poslední třetiny jsme vstupovali s tím, že se pokusíme utkání ještě otočit, ale soupeř měl více sil a byl už lepším, jak fotbalově, tak po psychické stránce a utkání ovládl. 

Chtěl bych mužstvo pochválit za bojovný i kvalitní výkon v prvních dvou třetinách, kdy jsme byli lepším týmem. Bohužel se hraje na branky a těch vstřelil soupeř více a proto zaslouženě zvítězil. Děkuji rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School