FK PŘÍBRAM
21.10.2019
Česká liga žáků U 13 A, 11. kolo
1:7
Petřín Plzeň vs. Příbram
Branky: Kareš 3x, Sůra , Hájek, Abrhám, Zápotočný
Příbram: Karas – Hevessy ( Kudelňák ), Havelka ( Sůra ) - Příhoda ( Pelcl ), Abrhám ( Nikl ), Zelenka ( Zápotočný ) - Kareš ( Kindlmann ), Hájek ( Toufar )

U13 - Vysoká výhra

Jaroslav Brunclík

Po vyrovnané první třetině se nám povedlo se výrazněji prosadit a připsat si vysokou výhru.

Hodnocení trenéra Jaroslava Brunclíka: V sobotním odpoledni jsme zajížděli na další mistrovské utkání do Plzně. Tentokrát nám byl soupeřem SK Petřín Plzeň. Od začátku utkání jsme byli lepším mužstvem, ale opět nás trápila koncovka. Dostali jsme se do vedení po individuální akci Honzy Kareše. Místo, abychom přidali další branky, tak soupeř z ojedinělé akce vyrovnal a tak skončila také první třetina. Do druhé třetiny jsme šli s tím, že musíme přidat branky, ale také více běhat, zvýšit přesnost a zlepšit se ve finální části. Hned ve 2´minutě druhé třetiny se nám povedlo jít do vedení opět Honzou Karešem. Mysleli jsme si, že už to půjde samo. Hned v další minutě jsme šli dvakrát sami na brankáře, ale opět se nám nepodařilo vstřelit branku. Až v 7´minutě po přihrávce Štěpána Kindlmana zvyšoval na 1:3 Martin Sůra. Do konce druhé třetiny se nic nedělo a byl to celkem nezajímavý zápas. Ve třetí třetině se nám povedlo navýšit skóre zápasu o čtyři branky, kdy jsme dobře vyřešili rychlé přechody do útoku a dobře zakončili. Nakonec výsledek hovoří jasně v náš prospěch, ale s výkonem už tak spokojeni být nemůžeme. Poslední mistrovské utkání nás čeká za 14 dní, tak se na něj musíme zodpovědně připravit. Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School