FK PŘÍBRAM
29.09.2019
Česká liga žáků U 12 A, 8. kolo
4:12
Příbram vs. Junior Strakonice
Branky: Janouch 2x, Lesák, Laffar
Příbram: Smolař – Končel (Novotný L.), Laffar (Lesák) – Živanovič (Hrušovský), Poledník (Smola), Svojtka (Chán) – Janouch (Černý), Němeček (Tilinger)

U12 - Vysoká domácí porážka

Jiří Smola

​V domácím mistrovském utkání jsme opět nedokázali získat žádné body.

Tak výrazný rozdíl v celkovém skóre ve prospěch soupeře jsme si snad ani nezasloužili, ale je tomu tak a nám nezbývá než se s tím popasovat. Příležitostí, které měli skončit gólem, jsme měli víc než dost.

Herní projev našeho týmu, myslím není zas tak špatný, ale pořád ta stejná písnička. Laciné, často nevynucené chyby v rozehrávce a velmi žalostná koncovka, to jsou hlavní příčiny našeho „trápení“.

Je potřeba v dalších tréninkových jednotkách na tom zapracovat a věnovat tomu více pozornosti!

Nevím zda si to pouze nenamlouvám, ale stále ve hře vidím i velmi dobré pasáže, aktivní kombinační projev, velmi kvalitní individuální výkony. Nemůžu většině kluků upřít snahu, nasazení… V porovnání se soupeři „fotbalově“ nezaostáváme, ba na opak. Ano, nejsme žádní hromotluci, trochu chybí síla, výška. Přesto věřím, že s tím vším se postupně srovnáme a budeme schopni tyto soupeře přehrávat aktivním fotbalem.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School