FK PŘÍBRAM
13.10.2019
Česká liga žáků U 12 A, 10. kolo
7:1
Příbram vs. Písek
Příbram: Novotný D. - Žalud (Lesák), Končel (Novotný L.) - Poledník (Smola), Živanovič (Roškot), Laffar (Dobeš) – Janouch (Janík), Černý (Kopecký)

U12 - První domácí výhra

Jiří Smola

Nejmladší žáci konečně zlomili nepříznivou sérii a po výhře nad Pískem získali doma první výhru.

V zápase ve kterém jsme už konečně chtěli „vydolovat“ první domácí vítězství se nám dlouho nedařilo herní převahu proměnit v kýženou vstřelenou branku. Překonat zahuštěný prostor soupeřova pokutového území nebylo jednoduché a když už, tak vše překazil bravurní zákrok hostujícího brankáře.

Až v polovině utkání jsme rychlým protiútokem nachytali nepřipravenou obranu soupeře a Pavel Janouch „uklidil“ podél gólmana 1:0! Do konce druhé třetiny jsme přidali ještě dvě branky.

V poslední části utkání to soupeř musel otevřít, „zjednodušil“ hru a na hrotu útoku vsadil na soubojové hráče. Snažili jsme se hrát aktivně, kombinačně, ale chyběla přesnost. I tak jsme dokázali ještě nějakou branku přidat a zaslouženě zvítězit.

Bylo to takové upracované vítězství, nicméně velké úsilí a bojovnost celého týmu to „zlomit“ je velmi cenné!

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School