FK PŘÍBRAM
18.01.2020
Příprava A-tým, Tipsport Liga
4:0
Bohemians vs. Příbram
Online
Branky: 18. Puškáč, 53. Hronek, 57. Kvída (vla.), 86. Hronek
Žluté karty: Krch - Kvída
Rozhodčí: Denev – Melichar, Myška
Příbram: 1.pol: Kočí – Pazdera, Kleščík, Dramé Cmiljanovič - Yilmaz (25. Nový), Zorvan, Tregler, Sehit, Díl - Jindráček | 2. pol: Vantruba - Antwi, Šimek, Kvída, Nový - Kříž, Zorvan, Soldát, Budínský, Hájek - Jindráček (78. Vokřínek)

Utkání zlomil vstup do druhého poločasu

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Dvě smolné situace v úvodu druhého poločasu přinesly Příbrami ve druhém utkání TIPSPORT LIGY vysokou porážku.

Těsně před začátkem druhého přípravného utkání musel udělat trenér Nádvorník změnu v útoku a místo Slepičky šel na hřiště Martin Jindráček.

Příbram vstoupila do utkání velmi aktivně a právě Jindráček mohl v 7. minutě otevřít skóre. Jeho pokus po rohovém kopu však vytáhl brankář na tyč. Na druhé straně se nejprve blýskl Kočí proti šanci Nečase, ale v 18. minutě už byl krátký na střelu Puškáče z malého vápna. Vyrovnání mohlo přijít velmi rychle pokud by Sehit svojí střelu z úhlu lépe umístil. Po zbytek první půle měla míč více pod svou kontrolou Bohemka, ale prosadit se nedokázala. Vyrovnat před poločase mohl Pazdera jehož střela po sklepnutí Nového orazítkovala břevno.

Vstup do druhé půle se Příbrami nevydařil. Debutující brankář Vantruba vyrobil v 53. minutě obrovskou chybu a Hronek pohodlně zvýšil vedení pražanů. O malou chvílí si po rohovém kopu umístil nešťastně míč do vlastní sítě Kvída. Dva rychlé zásahy týmem otřásly a omlazená sestava již nedokázala Bohemce výrazněji vzdorovat.  Konečnou podobu výsledku pak dal v samotném závěru znovu Hronek a uzavřel skóre na 0:4.    

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School