FK PŘÍBRAM
08.03.2020
I.Celostátní liga U19, 18. kolo
1:0
Pardubice vs. Příbram
Online
Branky: 7. Boura
Žluté karty: Balog, Sychra - Budínský, Krotil
Rozhodčí: Cieslar - Rychtár, Šimek
Diváci: 50
Příbram:

Smrkovský - Schindler (67. Dušek), Krotil (79. Hrudka), Dolejš, Kolář, Budínský, Obdržal, Vokřínek (84. Dvořák), Vott, Prinsley, Švestka 

U19 prohráli zápas v Pardubicích

Daniel Huňa

Jediná branka v začátku utkání rozhodla o těsné porážce na půdě Pardubic.

Od první minuty, byli hosté lepším týmem. Drželi míč a snažili se najít možnost, jak překonat velmi hluboký blok Pardubic. V 8. minutě, se domácí poprvé dostali na polovinu soupeře a hned získali rohový kop, po kterém po chybě jednoho z Příbramských hráčů dokázali skórovat. Příbram se nadále snažila cpát dopředu, ale díky dobře organizované obraně, to bylo velmi složité. 

Ve druhé půli Příbram otevřela více hru, ale nedokázala se gólově prosadit a ani Pardubice, ze standardních a brejkových situací, neohrozily branku hostů. Zápas, tak skončil těsnou výhrou domácích.

Trenér Huňa: V tomto zápase, jsme si nedokázali vytvořit tolik brankových příležitostí jako v předchozích zápasech. Ale těší nás hra, kterou se prezentujeme. Ve všech třech zápasech, jsme herně dominovali. Fotbal se ale hraje na body a ty ne a ne získat. Musíme se nadále snažit o naší hru a věřit, že je to jen otázka času, kdy se prosadíme a začneme vyhrávat. 

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School