FK PŘÍBRAM
20.06.2020
FORTUNA:LIGA, N1
2:0
Příbram vs. Olomouc
Online
Branky: 32. Škoda (pen.), 62. Tregler
Žluté karty: Dramé, Polidar - Látal
Rozhodčí: Franěk - Vlček, Flimmel
Diváci: 800
Příbram:

Melichar – Kvída (81. Soldát), Dramé, Kleščík, Cmiljanović – Antwi (63. Jindráček), Tregler, Rezek, Škoda (71. Pazdera) – Polidar, Zorvan (82. Slepička)

Olomouc:

Mandous – Látal, Beneš Jemelka, Kerbr (41. Juliš) – Greššák – Hála, Houska (72. Sladký), Zmrzlý, Falta (46. P. González) – Chytil (72. Zahradníček)

Vítězný vstup do nadstavby

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbrami se povedl vstup na nadstavbové části. Díky brankám Škody a Tregler porazila Olomouc 2:0.

Po týdenním volnu čekalo hráče první utkání nadstavbové části proti Sigmě Olomouc. Do sestavy se po karetním trestu vrátil Jaroslav Tregler a po zranění kapitán Jan Rezek. Chyběl naopak Martin Nový a po vyloučení Teplicích potrestaný Olivier Kingue.

Příbram začala velmi aktivně a Michal Škoda s Matějem Polidarem hned po úvodním hvizdu zaměstnávali olomouckou obranu. Na druhé straně se ke střele dostal Hála, ale nemířil přesně. Následně se aktivity ujali hosté, ale proti kompaktní obraně Příbrami se nedokázali výrazněji prosadit. Domácí se snažili praktikovat hru na rychlé protiútoky, která jim nedávno se stejným soupeřem přinesla úspěch. Nejdůležitější moment prvního poločasu přišel po půlhodině hry. Po trestném kopu došlo k nepřehledné situaci v hostujícím pokutovém území a hlavní rozhodčí po dlouhé poradě s VAR nařídil pokutový kop. K jeho rozehrání se postavil Michal Škoda a poprvé od října loňského roku se mohl radovat z ligové branky. Nemuselo zůstat u jedné. Před poločasem se vytáhlý útočník dostal k pokusu hlavou, ale nemířil přesně.

Druhý poločas přinesl divákům hned v úvodu velkou příležitost Příbrami. Kvída v dobré pozici však mířil nad. Druhé branky se Příbram dočkala v 62. minutě. Po Zorvanově přihrávce se do míče v uctivé vzdálenosti opřel Jaroslav Tregler a jeho parádní rána skočila v síti. Olomouc po druhé brance přidala na aktivitě a dočkala se i několika zajímavých příležitostí. Tou největší byl trestný kop Pabla Gonzáleze, který parádním zákrokem vytěsnil Martin Melichar nad. Konečnou podobu výsledku mohl dát před koncem Matěj Polidar, ale nejprve ztroskotal na brankáři Mandousovi a následně z těsné blízkosti mířil nad. Přesto si domácí mohli po závěrečném hvizdu oddychnout a radovat se ze tří bodů, které je posunuly z posledního místa v tabulce.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School