FK PŘÍBRAM
28.06.2020
FORTUNA:LIGA, N3
0:0
Opava vs. Příbram
Online
Žluté karty: Hošek, Hrabina– Soldát, Polidar, Rezek, Slepička, Melichar, Pazdera
Rozhodčí: Zelinka – Paták, Podaný
Diváci: 1693
Opava:

Fendrich – Harazim (54. Texl), Žídek, Hošek (37. Hnaníček), Helešic (77. Zapalač) – Hrabina, Souček, Zavadil, Řezníček (54. Sus), Dordić (77. Dedič) – Juřena

Příbram:

Melichar – Kvída (78. Antwi), Kingue, Kleščík, Cmiljanović – Polidar (29. Škoda), Tregler, Soldát (63. Pazdera), Rezek, Zorvan – Pinc (63. Slepička)

Utkání ohrožených branku nepřineslo

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

V důležitém utkání na půdě Opavy diváci branku neviděli. Oba týmy tak v závěru soutěže ještě čeká boj o účast v baráži.

Bitva o všechno, tak se dal nazvat nedělní duel v Opavě. Dva celky se shodným počtem bodů mohli při výhře jednoho výrazně rozhodnout o záchraně před přímým sestupem. Těžký den to byl i pro trenéra Pavla Horvátha, který se musel vypořádat se smutnou ztrátou svého plzeňského přítele Mariána Čišovského, který zemřel na zákeřnou a nevyléčitelnou nemoc ALS. Tomu ostatně vzdal před výkopem zápasu celý stadión i oba týmy.
V zápase nám chyběl vykartovaný Soufiane Dramé i zraněný Martin Nový. V dobré formě se v neděli prezentoval Filip Zorvan, který nejčastěji zaměstnával branku Opavy. Při prvním pokusu mířil na branku Slezanů do rukavic brankáře, ve 39. minutě pálil mnohome přesněji, jenže gólman Fendrich stačil míč vytáhnout na roh. Opava hnaná hlučným publikem neměla moc nebezpečných šancí a Martin Melichar sbíral ligové zkušenosti bez výraznějšího ohrožení v brance.

Po změně stran se obraz hry o moc nezměnil. Bylo zřejmé, že z naší strany půjde o co nejpevnější defenzivu a přesto jsme byli nebezpečnější. Další ránu po břevno předvedl Filip Zorvan v 61. minutě. A opět byl gólman pozorný při zákroku proti dalekonosné střele. Opavský Souček na opačné straně mířil hlavou vedle tyče. Ten samý hráč Opavy byl o něco přesnější v 81. minutě, ovšem Martin Melichar zakročil přesně a nový pokus od Zavadila letěl nad branku. Nejhorší šanci jsme přežili v 83. minutě. To střílel z otočky Dědič, když Melichar stál na správném místě a míč vykopl. Vyrovnaná partie tak neměla vítěze a o umístění v tabulce se tak musí rozhodnout v dalších dvou utkáních nadstavby FORTUNA:LIGY.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School